Z-2300 Problem, nejde pravy vstup z basaku

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
Cero
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 11. Máj, 2009, 18:48

Z-2300 Problem, nejde pravy vstup z basaku

Príspevok od používateľa Cero »

po necelom roku pouzivanie Z-2300 mi prestal hrat jeden satelit, problem je vo subwooferi lebo ked hra, pravy satelit, lavy nehra, ked vsak vimenim koncovky, lavy satelit hra, ale pravy zase nie,,, zo subaku som zhodil kryt a pozrel som sa na vstupy, ale nevidno na nich ziadne poskodenie, ani nikde inde nic nevidno^^ kedze ja somar som dade zapotrosil zarucny list neostava mi nic ine len ho dakym sposobom opravit, preto vas xem poziadat o pomoc, ci sa daco podobne uz niekomu nestalo, alebo ake mozne chyby sa mohli stat :"(
Používateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44

Re: Z-2300 Problem, nejde pravy vstup z basaku

Príspevok od používateľa STENLY »

Ahoj... tieto repráky mám aj ja - zatiaľ spokojnosť

Problém nemusí byť hneď v elektrotechnických súčiastkach...
Skúšal si napojiť reproduktory na mp3jku alebo na iné zvukové zariadenie?
Predpokladám, že sa ti zlomil káblik (vstup) na tom zelenom konektore, ktorý zapájaš do mp3jky alebo do PC zvukovky...
Treba rozobrať krabičku, kde ovládaš celkovú hlasitosť a hlasitosť basov a premerať multimetrom, či nie sú kábliky zlomené, teda nie je prerušený obvod...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
Cero
Nový používateľ
Nový používateľ

OMFG dakujem ti^^ stacilo tym konektorom pokyvkat a uz to ide, takze naozaj je nalomeny, to preto lebo to tu mam trosku na tesno a konektor bol natiahnuty, najvedci ftip je ze som celi dekel zo subaku zhodil zo vsetkymi 24mi srobikmy a ktomu som 2 srobikom odlomil hlavicku, radsej nejdem pokracovat bo sa pojdem hambit dokuta, a nabuduce sa radsej spytam ako sa budem hrat na A JE TO :?
Používateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44

Príspevok od používateľa STENLY »

som rád, že som ti pomohol...

skoč do nejakého elektra v meste, napr. kde predávajú TV a pod. (Euronics), tam si kúp túto koncovku JACK 3,5ku odporúčam kovový (kvalitnejší) u nás stojí 10,- SKK
pôvodný zelený odstrihni také 2-3 cm od konektora a ak máš doma cín, kolofóniu a pájkovačku, tak to hravo zvládneš :good:
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
Cero
Nový používateľ
Nový používateľ

to uz nebude problem :)

Návrat na "Zvuk a PC"