Caute. Mam tuto kartu a chcel by som vediet ci sa jej dako da zvysit vykon.ak hej ako a pomocou coho?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
ok sorry tak mam teraz inu otazku...co si myslite na kolko by som mohol dat priblizne max frekveciu jadra a pameti na tejto karte? Zakladna je 300/500.
mno zalezi ake mas pamate a jadro kedze je rovnake ako na 6600GT tak cca 500-550Mhz ale samozrejme to zavisi od kusu.A pamate odhadujem tak na 550-600.
No takze takto...zatial som to uspesne pretaktoval z 300/500 na 440/565 ale aj to sa mi zda byt dako malo (co sa tyka toho jadra), s pamatou som celkom spokojny ale to jadro by mozno slo aj na 500-550 dako nie? taktoval som to cez klasicky nvidia ovladac co je prilozeny ku karte akurat som pomocou ineho programu tam odomkol to taktovanie.Takze myslite ze to dako vytiahnem aj vyssie?
ide hlavne oto, kolko bodov si dostal po pretaktovani v 3dmarku... kolko? lebo sa stava, ze jadro ti pojde an na 600 ale bude mat mensi vykon ako keby bolo na 400..
Hm...lenze pred pretaktovanim som mal dakych 2080 a po pretaktovani z 300/500 na 440/565 mam tych 2185 a to sa mi zda byt malo...takze co mam urobit teraz?
Tak to teda JE maly rozdiel ... Ak taktujes cez riva tuner, uisti sa ze si to nezabudol save-nut a ze si to nastavil, aby sa ti to pretaktovalo hned, ako nabootuje do windowsu. A uisti sa ze to mas pretaktovane v rezime performance 3D a ze si nepretaktovaval 2D nastavenie, co vobec neposkytuje realny narast vykonu.