Disk mi akoby zamrzne,naposledy na 5 minut...prestane pracovat,ziadny zvuk..system ale ide,mys sa hybe,dokonca sa aj otvaraju vlastnosti programov v tray..proste to co je v pamati ide,ale co sa musi nacitat z disku nie...
Mam novu instalaciu visty,najnovsie ovladace.Robilo to uz od zaciatku ako mam pocitac,len v mensej miere.Najcastejsie to urobi ked disk pracuje na plno.Napr pri starte systemu,instalacii programov,kopirovani..ale hlavne pri kombinacii viac veci naraz.(Disk ma zapnuty rozsireny rezim,ale robilo to tusim aj bez)
Vdaka za napady..uz ma to zacina...
Divne mrznutie hdd
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Divne mrznutie hdd
+ prebehni ho softom Hard Disk Sentinel, HD Tune .. hlavne polozky smart a kontrolu disku - nieco podobne mi robil moj WD s bad sectormi
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Odpajanie disku je nastavene na nikdy,v hd tune je smart zaskrtnuty a test prebehol bez chyb
edit:teraz pisem zo zmrznuteho pc..pc zjavne zije ,ale harddisk nie...programy, okna co som dal spustit cakaju a po odmrznuti sa spustia vsetky naraz hmm..
edit2: zjavne sa mu neche 10 cakania je dost..restartujem
edit3:vypol som rozsireny vykon disku v safa mode,lebo uz to nechcelo ani nabootovat..uvidim
edit:teraz pisem zo zmrznuteho pc..pc zjavne zije ,ale harddisk nie...programy, okna co som dal spustit cakaju a po odmrznuti sa spustia vsetky naraz hmm..
edit2: zjavne sa mu neche 10 cakania je dost..restartujem

edit3:vypol som rozsireny vykon disku v safa mode,lebo uz to nechcelo ani nabootovat..uvidim
Tak mne presne toto teraz robil disk.malo by to byť vďaka funkcii S.M.A.R.T.snaží sa tí chranit disk aby sa úplne nezničil,bo ho máš asi zlý.ked som ju vypol,za pár dní sa zasekla hlava:(
Toshiba Satellite A200 1S6 (3GB RAM T7500 2,2 GHz 4MB L2)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
je to skor nieco s doskou,po update biosu uz mi to neblbne tak casto..skoro vobec,raz za mesiac
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
hmm a skúšal si nový windows? alebo napr. live cd nejakého linuxu a tam porobiť niečo s diskom?