"Artefakty" v hrách
"Artefakty" v hrách
Zdravim, chcel by som požiadať o pomoc. V hrach je mozno vidiet rozne chybne zobrazenia. Skusil som nahodit najnovsie drivery ale tie dokonca ani nesli nainstalovat (mam pouzite Catalyst verzia 7.10 dodavane s grafikou). Doteraz my to slapalo ale reinstalloval som Win a teraz to nejak skripe.
Screen: http://gallery.pcraj.com/show.php/3074_ ... 4.bmp.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Screen: http://gallery.pcraj.com/show.php/3074_ ... 4.bmp.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: "Artefakty" v hrách
Este zostavu som zabudol : AMD Athlon 3000+
MSI K8N Neo-fx platinum
ATI Radeon 2600XT AGP
2GB DDR 400Mhz
160 GB HDD Maxtor
350W Zdroj
Win XP Home
MSI K8N Neo-fx platinum
ATI Radeon 2600XT AGP
2GB DDR 400Mhz
160 GB HDD Maxtor
350W Zdroj
Win XP Home
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
a grafiku si nepretaktoval?
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
EE, nic som nepretaktovaval.
teploty su ok? toci sa vetrak? skusal si aj ine hry ako gta? driveri si instaloval spravne (na tvoj os)?
mozno mas na chladici krasny sedy kobercek...ale opisem aj moj konkretny problem co robil tiez taketo artefakty...do dosky som mal slabo zasunuty 24pin konektor a asi tam vznikal mensi odpor...skus rozobrat komp povypajat vsetko a pozapajat naspat
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
A hlavne nainstaluj novsi ovladac...nie 2 roky stary
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
tym to nebude...GTA:SA ci co to je, je starsi jak 2 roky...takze pochybujem ze by pomohol novy ovladacShatterhand napísal:A hlavne nainstaluj novsi ovladac...nie 2 roky stary
na strom compe mam tiez ati 2600 AGP a tiez mi to robila pri niektorych hrach ... predpokladam ze jeto sapphire ??? Ovladace s ati.amd.com mi vobec nepomohli musel som stiahnut zo stranky sapphire
When I die I'll go to heaven, because I've spent my time in hell.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
A potom artefakty prestali?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
prestaly ... inac by som to sem nepisal
When I die I'll go to heaven, because I've spent my time in hell.