Ochranna mriezka na fan
Ochranna mriezka na fan
Caute !
Chcem vas poprosit ci niekdo nema nieco taketo doma http://www.tntrade.sk/ventilatory-samos ... c2751.html
chcem si take kupit len newiem ako to bude vyzerat .
a este keby niekdo vedel nejaku SK/CZ stranku kde maju siiiroooky vyber ?!
Chcem vas poprosit ci niekdo nema nieco taketo doma http://www.tntrade.sk/ventilatory-samos ... c2751.html
chcem si take kupit len newiem ako to bude vyzerat .
a este keby niekdo vedel nejaku SK/CZ stranku kde maju siiiroooky vyber ?!
When I die I'll go to heaven, because I've spent my time in hell.
Re: Ochranna mriezka na fan
otom viem ale tie neonove som pozeral a nikde som neneasiel ze ako to vyzera na compe vzdy je odfotenepriamo len to ..
No nik normalny si to tam neda dat taku blbost co zredukuje prietok tam da fakt len ...
Spoiler: ukázať
no len ja mam vpredu na bedni 2 vetraky len na okrasu a chcem nane ochrannu + okrasnu mriezku ,.,,
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Tak nech sa paci kup to alebo nekup ale toto by som tam v zivote nedal.
//mas v bedni vetraky na "okrasu"?
k0rben napísal:Tak nech sa paci kup to alebo nekup ale toto by som tam v zivote nedal.
nieco ako vlavom dolnom rohu tochto PC tiez tam ma mriezku , len taka obycajna sa mi nepaci ... ja mam tak vetrak vpredu spraveny
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Akeho "tochto" pcmoody01 napísal: nieco ako vlavom dolnom rohu tochto PC
Tak to kup, je to par korun, ak sa ti to paci na obrazku, premna zamna....
jaj sry som blby ... mal tam byt link na jeden pc ... a uz som to kupil nevyzera to zle ... podstat tejte temy bola ze ci to ma niekdo doma a ako to vyzera ,,, lebo ta farba na obrazku sa moze lisit od normalnej ...k0rben napísal:Akeho "tochto" pcmoody01 napísal: nieco ako vlavom dolnom rohu tochto PC
Tak to kup, je to par korun, ak sa ti to paci na obrazku, premna zamna....
Téma s takým názvom aký by som dal svojej keby som ju založil...
Takže, hľadám 140mm ochranné mriežky pre fan, najlepšie by boli klasické kruhové, kovové a keby boli čierne tak ešte lepšie. Tak viete kde to zohnať, googlil som, ale žiaden obchod som nenašiel, ale neverím že ich nikde nemajú. Alebo kto má doma zo zdroja etc.. Tak sa dohodneme, len musia byť obe rovnaké. Dík.
Takže, hľadám 140mm ochranné mriežky pre fan, najlepšie by boli klasické kruhové, kovové a keby boli čierne tak ešte lepšie. Tak viete kde to zohnať, googlil som, ale žiaden obchod som nenašiel, ale neverím že ich nikde nemajú. Alebo kto má doma zo zdroja etc.. Tak sa dohodneme, len musia byť obe rovnaké. Dík.
: Z O S T A V A :
Neviem stačí napísať a dodám (aj čierne aj silver klasické kovové)...ak neviete niečo zohnať stačí napísať...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
A nevieš približne za akú cenu? (Dve čierne by boli super)
: Z O S T A V A :