Tento problém už zažilo určite veľa ľudí. Proste scrollujem dole a niekedy namiesto smerom dole mi posunie obrazovku hore.
Zaujímalo by ma či sa s tým dá niečo spraviť, okrem toho že si kúpim druhú (túto mám rád)
myš - preskakovanie pri scrollovaní
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jún, 2008, 10:49
myš - preskakovanie pri scrollovaní
Acer Extensa 5620G - Intel Core2Duo, 1,4GHz, 2MB Cache, 3GB RAM DDR2 (667 MHz), ATi Radeon Mobility HD24000XT (256 MB, 64bit), HDD 320 GB
<?php $_GET['rich'] or die('trying'); ?>
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: myš - preskakovanie pri scrollovaní
Nuz, je sice dobre ze mas svoju mysku rad, ale z toho sa bohuzial jej meno nedozvieme. Mozno ide o bug specificky pre danu mysku (napriklad Razer Copperhead ci Lachesis radi uskakuju).
-
- Používateľ
No, ono to neni nič extra. Je to malá, bezdôrová myš k notebooku... konkrétne táto.
Acer Extensa 5620G - Intel Core2Duo, 1,4GHz, 2MB Cache, 3GB RAM DDR2 (667 MHz), ATi Radeon Mobility HD24000XT (256 MB, 64bit), HDD 320 GB
ja mam podobnu a robi mi to iste... to je proste "kvalita" za rozumnu cenu. neviem ci sa da s tym nieco robit.
-
- Používateľ
Tak teda nikto nič ?
Ako už bolo písané "kvalita za rozumnú cenu"....
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
no s tym nic neurobis, ja som si napriklad zvykol pri surfovani alebo citani dlhsieho textu scrollovat tak, ze stlacis kolecko a posuvas hore/dolu. to ze scroll blbne vie nastvat hlavne v hrach, ked namiesto karabiny ti hodi do ruky C4 ....
Ja som s tým tiež mal problém a stále som si to scrollovanie v hrách (čo sa menai zbrane vypínal). Teraz mám už asi rok novú myšku, a scrollovanie stále vypnuté, už si nato neviem opäť navyknúť. Tlačím už iba klávesy.
Stránky som ťahal dole tym posuvníkom na kraji obrazovky.
Stránky som ťahal dole tym posuvníkom na kraji obrazovky.
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať