zdravim
mam problemy so sapphire hd4870 toxic 1gb v hrach... zatial som skusal len crysis warhead a cod waw... crysis zamrzne asi po 10-15 min a padne do win, cod detto len sa uplne rozpadne obraz a treba restartovat pc... nastavenia vsetko na full, ovladace som skusal 9.2, 9.5 aj najnovsie 9.6
dalsi hw
MB Gigabyte EP45-UD3R, Core 2 Quad-Core Q9400 BOX, DDRAM2 4x2GB CORSAIR 1066 Twin2X XMS2 CL5VGA, Zdroj Gigabyte ODIN Pro 800W
bezi na tom win 7 64bit
skusal som ju zatazit aj furmarkom, tam to je stabilne ako kedy... raz vydrzalo 700s, inokedy to padne po 80s... win sa sice nekusne, no test padne a zahlasi nieco "ati recovery"... ako som si stihol vsimnut, padne to vzdy ked sa teplota dostane na 80°
vie niekto preco to robi? thx
4870 mrznutie pc v hrach
Re: 4870 mrznutie pc v hrach
Skús či ti GPU-Z na záložke Sensors nebude ukazovať aj iné teploty - hlavne teploty VDDC.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
No, nevidis teplotu napajacich obvodov.
hmm, tak to mi budes musiet trocha pomoct ako sa k tomu dostat... gpu-z mi ukazuje iba veci na screene
VDDC nevidim na mojej 4870 ani ja.. ale neviem ci sa to da nejak riesit? to znamena, ze sa tu asi setrilo a karta nie je vybavena senzormi v tych miestach nie?
Hm, no to bude ťažko. Na tvojom mieste by som aspoň opticky skontroloval, ako vyzerajú chladiče - či dosadajú na kartu správne a pod.
tak som ju vybral a vsetko vyzera byt v pohode, chladice doliehaju... uz fakt neviem c cim moze mat ta karta problem...
skus ju v inom kompe a ak to bude robit to iste skus ju reklamovat pokial ju mas este v zaruke