predlzenie/vyvedenie PCMCIA slotu

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

predlzenie/vyvedenie PCMCIA slotu

Príspevok od používateľa Papek »

kvoli problemom s nekompatibilitou som bol nuteny prestat pouzivat pri niektorych veciach 3,5" citacku od addonicsu do predneho panelu obrazok a musel kupit do zadnej pozicie s RICOH cipsetom, ktora zatial problemy nerobi, no je to dost neprakticke sa zohybat pod stol a zo zadu tam pchat PCMCIA karty

cize zhanam dajaky kabel, ktory by siel zasunut du tej zadnej pozicie a vyviest dakde von na dostupnejsie miesto PCMCIA slot (podobne, ako sa to kedysi robilo s USBckami, ked sa este v prednom paneli nevyskytovali)... ono mam iste pochybnosti, ci je to vobec mozne, kedze sa jedna o paralelne rozhranie a dlzka kablov tam bude zohravat obrovsku ulohu, no napr. ta citacka od addonicsu urcite predlzenie ma a taka dlza by v pohode stacila na to, aby som tie karty mohol davat hore na skrinku napr.

dalsim riesenim by bolo kupit "nekonfliktnu" citacku do predneho panelu, no na slovensku je to takmer nemozne zohnat, jedine miesto, kde to mali v katalogu je notebookshop.sk, no tam ju uz nevedia objednat ani od vyrobcu

cize ak mate niekto dajake riesenie, pripadne nahodou taketo nieco uz niekto riesil, uvitam akukolvek pomoc

edit: este doplnim tu potencialne nekonfliktnu citacku z notebookshopu link ... ak by ste ju niekto vedeli zohnat, pripadne ju nasli na sklade/na objednanie dakde v EU, bol by som vdacny za info
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB

Návrat na "Hardware všeobecne"