Dobrý den , prosim vas , mal som ,,AntiVirus´´ Norton Internet Security najnovsi trial , a asi take 3 hodiny ako trial skoncil ,sa mi do pc dostalo nejake svinstvo ( urcite su tam cervy a nejaky spyware mozno aj ine(dalo sa mi to blbe pozadie po anglicky od windowsu ze kazdy moj pohyb sleduju na aj prehliadac atd. ) , zablokovalo mi to vsetky executable files teda .exe a este nejaky systemovy subor , nejde mi preinstalovat win ani nainstalovat antivirus , ale nechcel by som preinstalovavat windows kvôli dôležitým dátam , nieje v systeme nejaky subor co by nico z toho vymazal aby sa mi dal aspon antivir nainstalovat , alebo poradte volaco ...
Dakujem
napadnuty system
- Lycan
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 27. Nov, 2007, 08:00
napadnuty system
650W, i5 3,6 Ghz, GTX 760
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: napadnuty system
Stiahnes si Live CD nejakeho linuxu, nabootujes, odkopirujes data, nainstalujes Windows.
- Lycan
- Čierna listina bazáru
diki za radu , ale kde si to stiahnem a kolko to asi ma ,potom budem mat akoze linux ,spravim co treba a preinstalujem windows ... asi tak si to myslel lebo este nikdy som to nerobilfaugusztin napísal:Stiahnes si Live CD nejakeho linuxu, nabootujes, odkopirujes data, nainstalujes Windows.
-
- Moderátor
Napr. :
http://www.graphystudio.sk/osobne/zachr ... vista.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.graphystudio.sk/osobne/zachr ... vista.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lycan
- Čierna listina bazáru
hej , akurat som to robil cez to live cd , premiestnil som si data na plochu (linux' ,, ale potom som si spomenul ze budem potrebovat druhu dvd mechaniku aby som to mohol skopirovat ( nemam ziadne take USB ' ,tak som pc vypol , pripojil mechaniku nabootoval linux ale data nikde , plocha je prazdna , najdem to niekde na harddisku , alebo je to uz uplne vymazane ???? diki
Naposledy upravil/-a Lycan v Ut 11. Aug, 2009, 19:33, upravené celkom 1 krát.
-
- Moderátor
No asi to budes mat tam isto kde si to mal predtym, nie ? Live CD nezvyknu mat podporu zapisu na NTFS, takze ked si kopiroval tak si proste skopiroval do RAM disku (kedze ide o Live CD) a tak pri vypnuti logicky skopirovane data zmizli. Ale original mas predsa stale na disku.
- Lycan
- Čierna listina bazáru
sry napisal som prekopiroval ale ja som to premiestnil ( cut&pastefaugusztin napísal:No asi to budes mat tam isto kde si to mal predtym, nie ? Live CD nezvyknu mat podporu zapisu na NTFS, takze ked si kopiroval tak si proste skopiroval do RAM disku (kedze ide o Live CD) a tak pri vypnuti logicky skopirovane data zmizli. Ale original mas predsa stale na disku.
edit :
Diki za radu
Ahojte.
Mám podobný problém s notebookom. Je tam OS Vista a anvtivirák Avira. Mám blokované všetky .exe súbory. Nedokážem s tým nič spraviť. Nejde samozrejme ani obnovenie systému a podobné srandičky. Vyskakuje mi tam stále okno so Spyware Protection aby som si ho aktivoval a zaplatil za 1 Year EUR 43.65 , čo sa mi moc nechce. Tak som sa rozhodol pre preinštalovanie OS na XP a tam je ďalší problém. Inštalačný disk "nenašiel" žiadný HDD a preto sa nedá nainštalovať. Pomôžte s radou, díky.
Mám podobný problém s notebookom. Je tam OS Vista a anvtivirák Avira. Mám blokované všetky .exe súbory. Nedokážem s tým nič spraviť. Nejde samozrejme ani obnovenie systému a podobné srandičky. Vyskakuje mi tam stále okno so Spyware Protection aby som si ho aktivoval a zaplatil za 1 Year EUR 43.65 , čo sa mi moc nechce. Tak som sa rozhodol pre preinštalovanie OS na XP a tam je ďalší problém. Inštalačný disk "nenašiel" žiadný HDD a preto sa nedá nainštalovať. Pomôžte s radou, díky.
to po akych strankach preboha surfujete? ja mam Aviru a v pohode vsetko zatial odchytila.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438