HDD - už mu asi niet pomoci :(

Všetko o pevných diskoch, solid-state diskoch, optických mechanikách, USB diskoch...
Používateľov profilový obrázok
QlimaxXx
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 13:59

HDD - už mu asi niet pomoci :(

Príspevok od používateľa QlimaxXx »

V notebooku mam HDD Hitachi HTS541212H9AT00 120GB no v poslednej dobre sa začal spravať velmi čudne (zamzranie win,dlhe spuštanie a na koniec pad win) a mam taky pocit že už asi odchadza do HDD nebička prosto čim dalej tym je na nom viac chybnych sektorov predvčerom boli dva včera 162 a dnes už okolo 15tisic ma nabehanych 254dni čo nieje až tak vela a tak sa chcem spytať či sa mu da ešte nejak pomoct alebo iba čakat na jeho kompletnu smrť stiahol som aj HDD Regenerator - oprava chybnych sektorov no ked som to spustil tak vyhodilo že to bude trvať 16dni aj nejake hodiny čo je strašne dlho tak nwm či mu to pomože alebo už objednavať novy HDD :x ? data samozrejme už davno zalohovane
zachary
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00

Re: HDD - už mu asi niet pomoci :(

Príspevok od používateľa zachary »

to je jasne na RMA a výmenu za nový .. pri takom veľkom počte bad sectorov mu zrejme nepomôžeš
ešte môžeš pozrieť čo ti vyhlási Hard Disk Sentinel a SMART
PC:
Spoiler: ukázať
CPU: i5-7600K + Noctua NH-U12F | MB: Gigabyte GA-Z270X-Gaming K5 | RAM: 2x8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX | GK: Gainward GeForce GTX1060 6GB | SSD: Crucial MX100 256GB | HDD: Seagate Barracuda LP 2TB @ Scythe Quiet Drive | DVD-RW: Samsung SH-S223F | audio: on board + HyperX Cloud + Kurzweil KS-40A | PSU: Corsair RM 750i | fans: 3x Noctua, Enermax | case Corsair 330R carbide series| LCD Dell S2721DGFA | Rapoo E9270p + Logitech G500
LIVESTRONG
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Re: HDD - už mu asi niet pomoci :(

Príspevok od používateľa Toman »

- okamzite zalohovat data
- reklamovat (popripade kupit novy)

T. :-)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent