Co sa deje zo zvukovov kartou?
Co sa deje zo zvukovov kartou?
Zdravim.No chcel by som dostat vysvetlenie preco mi robi zvukova karta takto : pocuvam napr. cely den hudbu cez sluchadla - pocuvam tak 10 hodin a naraz pride a mi nejde zvuk vipnem pocitac zapnem a nejde a vtedy zapne az v ten cas ale na druhy den ... a robi mi to ked pocuvam maximalne 7-8 hodin.Co sa deje z kartou??
Re: Co sa deje zo zvukovov kartou?
Zla karta, ovladac, alebo slot na doske.
možno ti dáva najavo, že 7-8 hodín denne počúvania hudby cez slúchadlá je šialene veľa detto ak to počúvaš príliš nahlas, zvukovka je intergrovaná a slúchadlá sú pochybnej kvality -> cesta k hluchote. ak nechceš dopadnúť ako invalid tak to nepreháňaj.
ja to az velmi nepocuvam na usiach ale mam pri sebe polozene sluchadla a oni mi idu nahlas ale mam shitne sluchadla a uz som si odbejdnal nove .... ale uz prestavam pocuvat lebo chcem hrat hry a neda sa to bez zvuku..
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
nerozumiem reči tvojho kmeňaRapidshot napísal:naraz pride a mi nejde zvuk vipnem pocitac zapnem a nejde a vtedy zapne az v ten cas ale na druhy den ... a robi mi to ked pocuvam maximalne 7-8 hodin.Co sa deje z kartou??
akú máš kartu ? iné problémy s pc nemáš ?
nie ine problemy z pc nemam a zvukova karta sa vola SiS 7012 Audio Device a tomu co som pisal tak ze pride napriklad 17:00 hod vipne mi zvuk nejde mi zvuk az do druheho dna 17:00 ale to len vtedy vipina ked idu pesnicky 7-8 hodin v kuse a nahlas
Mozno nejaka tepelna poistka na cipe, ale skor vdaka prehrievaniu tam robi bordel studeny spoj. Mozno to znie divne, ale nasmeruj tam nejaky vetrak a odskusaj
no skusim sa mi stalo pred par dbami ze mi neslo v kuse 2 dni