Cistenie registru
- eFatal2ty
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
Cistenie registru
Aky program pouzivate na cistenie registrov, a zmazavanie internetovych suborov?
Naposledy upravil/-a eFatal2ty v Ne 30. Aug, 2009, 13:28, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- Thunderbolt
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 02. Apr, 2009, 18:55
Re: Cistenie registru
Odporúčam Ccleaner a AdvancedSystemCare
CPU: AMD Ryzen 9 5900X CPU Cooler: Scythe Fuma 2 MB: MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI GPU: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 6900XT 16GB RAM: Crucial Ballistix 4x32GB 3200 Mhz Cl 16 SDD1: Samsung 980 Pro 1TB SSD2: Samsung 980 Pro 2TB PSU: Corsair RMx 750 CASE: Fractal Design Meshify S2 Dark TG LCD1: LG 34GN850 LCD2: EIZO EV2450-BK OS: Windows 10 Pro 64-bit DAC/Amp: Schiit Hel
- tikend
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Mar, 2009, 12:30
aj ja pouzivam tuto kombinaciuThunderbolt napísal:Odporúčam Ccleaner a AdvancedSystemCare
"Ale já, jsa nuzák,...mám jen své sny.""Rozprostřel jsem své sny pod tvé nohy."Našlapuj měkce...neboť šlapeš po mých snech."
To ťažko zmerať. V podstate všetky tieto aplikácie odstránia len mizivé množstvo zbytočných záznamov a nezabránia zväčšovaniu registrov. V poslednom teste chipu vyšiel z free riešení aj celkovo veľmi dobre Wise Registry Cleaner. Za TuneUp by som peniaze určite nedával.
- eFatal2ty
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Máj, 2008, 14:00
Prrave som natrafil na nieco taketo AML Free Registry Cleaner. Dost sa mi to pozdava. Aj cisti nepotrebne blbosti.
co nan vravite?
co nan vravite?
Spoiler: ukázať
Čistenie nepotrebných záznamov je predsa funkcia každého čističa registrov. No pred neznámym produktom spoločnosti, ktorá robí všetko možné by som dal prednosť spomínanému Wise, ktorý sa v teste osvedčil. To pre prípad, že veríš, že ti takéto programy pomôžu. V skutočnosti veľa neriešia. Oveľa efektívnejšie riešenie je predchádzať zanášaniu registrov inštalovaním programov do sandboxu (Sandboxie), ak ich len skúšaš alebo inštalovaním s pomocou ZSoft Uninstaller-a, ktorý po odinštalácii odstráni naozaj všetko. Tiež je rozumné využívať ERUNT na pravidelné zálohovanie registrov, aby si v prípade nejakého nežiadúceho zásahu mohol systém rýchlo spojazdniť (v podstate sa tak dá aj rýchlo zbaviť väčšiny malwaru).
ja tieztikend napísal:aj ja pouzivam tuto kombinaciuThunderbolt napísal:Odporúčam Ccleaner a AdvancedSystemCare
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438