chcem sa spytat info ohladom dvd napalovacky LG..ide oto ze v poslednej dobe ma zlu CRC kontrolu uz skoro kazde DVD co do nej dam:D...myslite ze update firmwaru napalovacky by pomohol?....pripadne cim by to mohlo byt spôsobene..dik
EDIT Bikermotyl : zmena názvu do zrozumiteľna
zla CRC kontrola DVD medii v LG napalovacke
Re: taky mensi /VELKY/ problem:)
určite to skús
vidím to ako najlepšie možné riešenie bez straty záruky
vidím to ako najlepšie možné riešenie bez straty záruky
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
To isté mám na LG mechanike v práci
čo som pozeral na nete tak je to známy problém. Zatiaľ som to neriešil, ale budem musieť.

PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
no takze updatol som firmware a vsetky problemy razom zmizli
....urcite odporucam kazdemu...sice som na nete cital blbosti o poruche optiky a taketo veci, ale môj pripad to najstastie nebol a uz to so svojou napalovackou taham 4rok 

Re: zla CRC kontrola DVD medii v LG napalovacke
Pridavam este navod ako ziskat najnovsi firmavare...kliknite na odkaz http://ie.lge.com/support/support_lgeservice.jsp" onclick="window.open(this.href);return false; potom kliknite na PRODUCT SUPPORT.....potom by vas malo hodit na dalsiu stranku kde si vlavo vyberte polozku DEVICE DRIVER a potom vas hodi na dalsiu stranku kde prehladne vyberiete ze PRODUKT tam dajte DVD rom Writer potom OS a nakoniec je tam polozka SUBIECT tam zadajte presny nazov vasej DVD romky ktory najdete zvedsa na jej hornej strane... kombinacia cisel a pismen..potom uz len vyhladate a stahnete.....rozzipujete a updatnete...po uspesnom update je potrebny samozrejme reboot systemu
good luck /nemohol som pouzit priame linkovanie rovno na tu podporu lebo to nejak nefungovalo/

- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: zla CRC kontrola DVD medii v LG napalovacke
pre najnovšie firmware je dobrá aj stránka: http://www.cdr.cz/?rekordery" onclick="window.open(this.href);return false;