Prepalenie BIOSU z MSI 6600 diamond na MSI 6600GT,ako na to?
Prepalenie BIOSU z MSI 6600 diamond na MSI 6600GT,ako na to?
Caute chalosi,prosim vas kde zozneniem ten bios???a ako to mam spravit aby som nedosral kartu?diky za rady.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
na tvojom mieste,pokial o tom toho moc nevies,by som sa do toho nepustal...mas aspon PCI grafiku,keby daco?
skus to radsej zverit nejakemu kamaratovi,co o tom nieco vie...alebo studuj a ked budes presvedceny,ze to zvladnes sam z pameti,vtedy to skus...
nie je to nic tazke,ale boli uz aj taky,co sem(alebo na ine fora) potom pisali,ze co sme im to poradili...
skus to radsej zverit nejakemu kamaratovi,co o tom nieco vie...alebo studuj a ked budes presvedceny,ze to zvladnes sam z pameti,vtedy to skus...
nie je to nic tazke,ale boli uz aj taky,co sem(alebo na ine fora) potom pisali,ze co sme im to poradili...
- Rusty
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 05. Jún, 2005, 02:00
Musis si spravit bootovaciu disketu ( pokial nevies ako, tak daj dnu disketu, klikni pravym na a: v my computer, format, a tam dole zaskrtni create ms dos startup disk ). Potom na tu disketu nakopci ten bios co si si stiahol. Premenuj ho ( ten bios ) na bios.rom Potom si nastav v biose bootovanie z diskety.
Ked sa ti nabootuje napis :
nvlfash -4 -5 -6 bios.rom
Vsjo.
Da ti to takty na geforce 6600GT default, cize 500/500(1000)
Ked sa ti nabootuje napis :
nvlfash -4 -5 -6 bios.rom
Vsjo.
Da ti to takty na geforce 6600GT default, cize 500/500(1000)
BIOSom neprepalis nazov karty. Ja som sa tak pokusal prepisat a prerobit MSI 6200 na 6600 ale stale pisalo ze je 6200. A vebec mi to nevadilo, lebo mala takty 550/680
Takze to ze ti tam nepise GT by som sa ani nevzrusoval, hlavne ze to ma takty a vykon GT
Takze to ze ti tam nepise GT by som sa ani nevzrusoval, hlavne ze to ma takty a vykon GT
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Tak sem sa zapojim...to akoze ked prepalim bios a este tam nieco flashnem ci co ste to tu pisali tak mozem tym zvysit zakladne takty GK? :8O: Mam sa este vela co ucit...takze ked mam sparkle 6600 tak to prepalenim biosu mozem zvysit na vykon 6600gt?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !