Zdravím. Mám už dosť dlho jeden problém. Keď pripojím mikrofón (konkrétne tento headset) na vstup dozadu na bedni, tak mi nevyskočí vo Windowse žiadne okno ktoré by mi oznámilo pripojenie mikrofónu. Dávnejšie mi toto okno vyskočilo a ja som iba potvrdil pripojenie. To okno by ma ani tak moc neštvalo, problém je v tom, že ten jack vôbec nereaguje. Skúšal som tam pripojiť ešte jedny slúchadlá Genius a nič. Proste nefunguje. Jack na repráky resp. čisto len slúchadlá funguje bez problémov, ale pre mikrofón nie.
Tu je screen ako vyzerá to okno ktoré sa zobrazí po pripojení slúchadiel a malo by sa zobraziť aj pri mikrofóne, ale nezobrazí:
Ohľadom môjho PC:
Operačný systém: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3
Názov zákl. dosky: MSI K9N Neo v2/v3 (MS-7369) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN)
Čipset zákl. dosky: nVIDIA nForce 560, AMD Hammer
Zvuková karta: Realtek ALC888/1200 @ nVIDIA MCP65 - High Definition Audio Controller
Windows mám čerstvo preinštalovaný. Ale tento problém mám už od minulého roka, snažil som sa to riešiť na jednom diskusnom fóre ale tam mi nepomohli, tak snáď tu. A vstupy mám len vzadu, vpredu žiadne, len na USB.
Díky moc
Mikrofón po pripojení nefunguje
Re: Mikrofón po pripojení nefunguje
Tieto Realtek ovládacie panely sú absolútne úžasné
Skús tam pohľadať nejaký ovládací prvok na ktorý sa dá kliknúť (hľadaj nejaké grafické prvky, fakt netuším prečo to nedávajú do normálneho menu) a tuším to bude jedna z týchto volieb:
Ak sa ti dá, tiež samozrejme aktualizuj ovládače, ale to len mimo témy...
Skús tam pohľadať nejaký ovládací prvok na ktorý sa dá kliknúť (hľadaj nejaké grafické prvky, fakt netuším prečo to nedávajú do normálneho menu) a tuším to bude jedna z týchto volieb:
Ak sa ti dá, tiež samozrejme aktualizuj ovládače, ale to len mimo témy...