Error 17

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00

Error 17

Príspevok od používateľa spencer »

čavte idem pekne poporiadku : mám dva disky jeden bol pre windows ntfs a druhý ext4 pre linux . chcel som ten linuxový preformatovať na ntfs (linux som už nechcel)to sa mi podarilo cez live cd linuxu v partition manager . Keď som ale reštartol pc tak namiesto spustenia tabuľky operačných systémov alebo rovno spustenia windows xp mi nabehla hláška :

GRUB loading stage 1.5
Grubloading please wait...
Error 17

a popri tejto hláške mi neostávalo nič iné ako reštartnuť pc na skrinke a spustiť live cd linuxu a cez to teraz fungujem viete mi niekto poradiť ako to jednoducho vyriešiť ? niesom borec tak trošku pomalšie na mňa

P.S : neviem prečo mi nechce nabootovať windows keď som s windowsáckým diskom nič nerobil :?

diki moc za hocakú rýchlu radu

P.S 2 : :laugh: pri formate disku som zvolil možnosť primarný disk a nie externý .
Spoiler: ukázať
Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx BlackCPU :Intel Core i5 10300H Comet Lake RAM : RAM 24GB DDR4GPU : NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GBSSD : SSD 512GBHDD :1000 GB HDD Sound cardFiiO E10 OlympusOS : Windows 10 64-bit Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš :evolveo wm430
Používateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00

Re: Error 17

Príspevok od používateľa spencer »

tak nakoniec som si poradil ako tak na ten prázdny disk som obetoval 5gb miesta aj na swap aj na ext3 a ostatok si naformatujem na ntfs už to šlape
Spoiler: ukázať
Notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Onyx BlackCPU :Intel Core i5 10300H Comet Lake RAM : RAM 24GB DDR4GPU : NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti 4GBSSD : SSD 512GBHDD :1000 GB HDD Sound cardFiiO E10 OlympusOS : Windows 10 64-bit Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš :evolveo wm430

Návrat na "Operačné Systémy"