Caute vsetci,
kupil som si zvukovku X-fi xtreme audio a po nainstalovani na XP-cku, mi islo vsetko v poriadku. Tyzden som nepouzival PC a po starte mi nabehla hlaska "There are no supported audio device available". Zvukovka je v PCI slote a po vybrati a zasunuti spat nabehne bez problemov. Po vypnuti PC a startnuti dalsi den opat ten isty problem a nabehne mi zistenie noveho hardveru: multimedialny zvukovy adapter, doska je Asus m3a78-t. Prosim poradte mi co mam robit.
Problem so zvukovkou Creative X-Fi xtreme audio
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Problem so zvukovkou Creative X-Fi xtreme audio
ovladace mas z pribaleneho CD alebo s webu?
odporucam dat odtialto http://support.creative.com/Products/Pr ... reme+Audio" onclick="window.open(this.href);return false;
alebo pouzit autoupdate
odporucam dat odtialto http://support.creative.com/Products/Pr ... reme+Audio" onclick="window.open(this.href);return false;
alebo pouzit autoupdate
Vyzera ze sa to vyriesilo. Presunul som zvukovku do dalsieho PCI slotu a zatial bezi. Tak dufam ze to aj tak ostane. Ovladace som mal aktualne stiahnute cez web, cize v tom nebol problem, asi je vadny ten PCI slot na doske, ked to robi hlasku o nekompatibilite. Ale aj tak dakujem za pomoc.
Spoiler: ukázať
- lil_b
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 07. Dec, 2006, 02:00
u mna ten isty problem na doske k8t neo2 v2. ked je v spodnom tak po každom nabootovani win7 64bit ju vidi ako nove zariadenie.. ak je v inom pci slote no problem...Jordy napísal:Vyzera ze sa to vyriesilo. Presunul som zvukovku do dalsieho PCI slotu a zatial bezi. Tak dufam ze to aj tak ostane. Ovladace som mal aktualne stiahnute cez web, cize v tom nebol problem, asi je vadny ten PCI slot na doske, ked to robi hlasku o nekompatibilite. Ale aj tak dakujem za pomoc.