Ahoj,
Mám jeden problém...
Ak mám na PC nainštalované XP tak neustále skáče do modrých okien a píše, že zabránilo aby došlo k poškodeniu súčastí PC ale zaujímavé je, že Vista beží teda bežala. Formátol som disk a chcel som nainštalovať Vistu(tú istú ako som mal pred tým) a píše, že chýba nejaký súbor. Vôbec netuším kde by mohol byť problém tak dúfa, že mi pomôžete.
XP,Vista
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2008, 15:09
Re: XP,Vista
Skus napisat o aky subor vobec ide...Daniel3266 napísal:Ahoj,
Mám jeden problém...
Ak mám na PC nainštalované XP tak neustále skáče do modrých okien a píše, že zabránilo aby došlo k poškodeniu súčastí PC ale zaujímavé je, že Vista beží teda bežala. Formátol som disk a chcel som nainštalovať Vistu(tú istú ako som mal pred tým) a píše, že chýba nejaký súbor. Vôbec netuším kde by mohol byť problém tak dúfa, že mi pomôžete.
MB: ASUS MAXIMUS VIII ALPHA HERO
CPU: INTEL i7 6700k + Noctua NH-U14S
RAM: Kingston HyperX 32GB 36000Mhz
GPU: ZOTAC EXTREM GTX1070
SKRINKA: Corsair Obsidian 750D Airflow edition
ZDROJ: SEASONIC 700W Gold
CPU: INTEL i7 6700k + Noctua NH-U14S
RAM: Kingston HyperX 32GB 36000Mhz
GPU: ZOTAC EXTREM GTX1070
SKRINKA: Corsair Obsidian 750D Airflow edition
ZDROJ: SEASONIC 700W Gold
pytaj si ho od microsoftu
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
ak su instalacky ok... tak cekni RAM... .. popripade to moze byt aj HDD ale to by som bral ako poslednu moznost ... testy testy testy
D3VIANT citacia na uvodny prispevok nad tebou asi moc nerozmyslame
D3VIANT citacia na uvodny prispevok nad tebou asi moc nerozmyslame