Cawte.Môj kamoš má jeden problém s notebookom.Pc využiva len pre pokec,browsing atď.Stým to aj chodí že zavčas si nainštaluje nejaké tie blbosti.Dneska mi zavolal nech sa pôjdem k nemu mrknúť na jeho book lebo mu hlási nejaký error.Som si povedal že iste nejaký program.No ale nie, bola to hláška ktorá mu za 60 sec. resetne pc.Som si povedal že asi nejaký vírus lebo NOD mu hlásil kopa trojanov ale ani som sa nevedel dostať k čisteniu lebo stale mu tento error hádzal.Použiva Windows xp 32 bit PRO.
Zajtra zase pojdem k nemu ,ale neviem či tento error sa nedá obísť len stým že mu formatnem C: .... !?
Tu je screen tej chyby.
http://img12.imageshack.us/i/p3008092028.jpg/
Ďakujem za pomoc.
Vypnutie systemu
- MoQwai
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 12. Dec, 2007, 08:00
Vypnutie systemu
CPU AMD Ryzen 5 3600 4,25 GHz Vcore 1,35V MB Asrock B450m Pro 4 RAM ADATA XPG SPECTRIX D80 16GB DDR4 3200MHz CL16 GPU GIGABYTE RX 5700 XT GAMING OC 8G @ Core 2GHz + Mem 875MHz 1,08V + 50PL PSU Fortron Hyper M 700 HDD ADATA SX8200 Pro 512GB CASE Fortron CMT 510 Monitor LG 29UM68 Ultrawide Mouse Roccat Kiro Keyboard Razer BlackWidow ultimate
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Vypnutie systemu
Inac tato vec sa da vyvolat napriklad vypnutim svschot.exe od user name SYSTEM(v taskmanageri)...ked dam terminate process, tak mi to presne takymto sposobom vypne. Nevypina ti nieco tento proces? Ako uz bolo povedane, odpoj sa od netu, a spusti win v safemode a daj prescanovat disk...a uvidi sa.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Tuto vec bez reinstalu neopravis. Pada ti aplikacia na spravu sluzieb, co znamena ze bud ma totalne rozhaseny system, alebo ti odchadza RAM-ka. Kedze to ma plne , tak to bude snad iba reinstal.
No neviem, toto je dost stara vec, fw mas zapnuty?
- MoQwai
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 12. Dec, 2007, 08:00
Bol som unho, čistil som pc ako som vedel bolo tam dost virusov boli deleted ale tie hlavne ktore sposobia tento problem som nevedel odstanit "braviax.exe" ...som kukal na nete navod na odstranenie ale nedošiel som k zaveru...Teraz mu to ide , má ten virus lenže nechcel format .. Tak som mu to tak nechal ...Ked to bude robiť nadalej tak to formatnem...
CPU AMD Ryzen 5 3600 4,25 GHz Vcore 1,35V MB Asrock B450m Pro 4 RAM ADATA XPG SPECTRIX D80 16GB DDR4 3200MHz CL16 GPU GIGABYTE RX 5700 XT GAMING OC 8G @ Core 2GHz + Mem 875MHz 1,08V + 50PL PSU Fortron Hyper M 700 HDD ADATA SX8200 Pro 512GB CASE Fortron CMT 510 Monitor LG 29UM68 Ultrawide Mouse Roccat Kiro Keyboard Razer BlackWidow ultimate
A v safe nejde maznut???? Tak potom spusti z instal CD win XP recovery a zmaz to tam (alebo ako sa tu spomina, cez liveCD linuxu.....)
M
M