Dobrý den,
mám notebook msi gx620x pár měsícu,
všechno jelo bez problému.
Ovšem nyní jsem narazil na problém,
z ničeho nic mi jel pomaleji.
Po restartu stále načítal Windows XP,
ani po půl hodině nic nenačetl.
Proto jsem ho přeinstaloval.
Fungoval opět jako předtím,
jenomže radost nevydržela dlouho a z ničeho nic jel pomalu.
Zkusil jsem opět restart, nyní se dokonce i povedlo notebook restartovat, ovšem načetl se pouze disk C, nikoliv D.
Opět jsem restartoval, jenomže nyní ne že mi nenačte disk D, dokonce už ani některý systémový soubor z disku C. Marně jsem zkoušel reinstalovat Windows, vždy v případě psalo "ať čekám", že načítá nějaké soubory. Ale ani po hodně hodinách, se nic nezměnilo.
Dokázal by mi někdo s tímto problémem zkusit poradit,
nerad bych přišel o data na disku. Dát notebook do reklamace, je podle mě ta poslední možnost.
Edit:
Chtěl bych ještě dodat, nějak jsem nenarazil na MS-Dos, jediný který jsem tam nalezl byl Nozový režim s podporou MS-DOS, ovšem do něj se nedostanu.
S pozdravem a přáním pěkného zbytku dne.
MSI GX620X (Notebook - Boot problém)
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Re: MSI GX620X (Notebook - Boot problém)
no jednoznacne ti odchadza disk,takze rma ta nemynie
Spoiler: ukázať
Re: MSI GX620X (Notebook - Boot problém)
Tak to píšu ještě jednou přesněji.
V prvním případě, nenačetl ovšem mohl jsem spustit bootování z CD, kde se mi následně zobrazily disky, odebral jsem oddíl C, vytvořil nový naformátoval a nainstaloval Windows.
V druhém případě, nenačetl, při vložení CD to zkopíruje soubory a poté jen načítá a načítá a nic nenačte ani po 6 hodinách. (tedy nezobrazí výběr Oddílu)
Neexistuje nějaký flash (pro tento notebook)/boot, který by spustil MS-DOS ?
- mohl bych se pokusit, zda to tam půjde
V prvním případě, nenačetl ovšem mohl jsem spustit bootování z CD, kde se mi následně zobrazily disky, odebral jsem oddíl C, vytvořil nový naformátoval a nainstaloval Windows.
V druhém případě, nenačetl, při vložení CD to zkopíruje soubory a poté jen načítá a načítá a nic nenačte ani po 6 hodinách. (tedy nezobrazí výběr Oddílu)
Neexistuje nějaký flash (pro tento notebook)/boot, který by spustil MS-DOS ?
- mohl bych se pokusit, zda to tam půjde