Janosik
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Janosik
videl ho niekto?
a na odlahcenie temy
inac som pocul kdesi z nemenovaj JBP ze sa chysta aj druha cast
volat sa bude FICO
a na odlahcenie temy
inac som pocul kdesi z nemenovaj JBP ze sa chysta aj druha cast
volat sa bude FICO
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Re: Janosik
10 je premiera
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Podľa mňa z filmu o národnom hrdinovi spravili prvotriedny horor, môj názor..peace..
Bol som na tom v kine..
Bol som na tom v kine..
- .:Rytmus:.
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Jan, 2010, 22:56
Mám to už doma, ešte som to neukal a údajne je to skvelý film. Upútavky vyzerali skvelo
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
netreba sa vzdy orientovat podla csfd,videl som vela filmov co tam boli pod,alebo nadhodnotene..kazdemu sa paci nieco ine
- .:Rytmus:.
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Jan, 2010, 22:56
Prci prci prcičky čo je výborný film, ktorý by mal mať hodnotenie minimálne 90% má na čsfd asi 50%. Hodnotenie čsfd je v 70% prípadoch na p..u, a ludia hodnotia filmy, uplne zle. Myslím, že by tam mali dať možnosť hodnotiť iba fakt skvelým a inteligentným ľuďom (napr taký forrest gump nie je zďaleka tak dobrý a má viac ako 90% a american pie by mal mať aspoň 90 a mál len 50. FG by som dal 60%)
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
S tým plne súhlasím, je to tam srašne neobjektívne feministicky hodnotené, niečo čo je "unrated" tam šancu nemá, niečo kde je trochu zábavy tiež nie
že by tam mali dať možnosť hodnotiť iba fakt skvelým a inteligentným ľuďom
tak to si zabil... Keby to fakt hodnotili taki ludia, tak tie dristy typu Prci... by mali tak okolo 20%. Neviem ako mna nikdy
nebavili jednoduche film pre jednoduchy lud. Ak je vo filme od zaciatku do konca vsetko jasne, predvidatelne a vulgarne tak ten film nema velku hodnotu pre mna.
Jednoducho, vypnut mozog a cumiet a smiat sa na vulgarnych radoby vtipoch ktore maju k humoru daleko...
Skus si pozriet filmy typu Donnie Darko, Eternal sunshine of the spotless mind, Big Fish, Everything is Illuminated... Vacsina ludi, ktorim som tie filmy odporucil ich nepochopila a zaradila ku srackam... A pritom su to fakt hodnotne diela a nie taky lacn bullshit.
No a na margo Janosika:
Moje sklamanie je priamo umerne velkosti reklamy ktoru ten film mal
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
D.Darka si pochopil?Ak ano,o co tam islo,ked ho uz tak vyzdvihujes?:)
Tak Darko bol asi zatial najtazsi film. Ale to skor v SS lebo je to pomaly na esejD.Darka si pochopil?Ak ano,o co tam islo,ked ho uz tak vyzdvihujes?:)
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
preco by mali stoho urobit horror ked oni natacali to ako sa to udialo ... a k hororu to ma daleko si asi este nevidel horor
ako ako vravia aj ostatny neriadim sa CSFD kolko je dobrych zaujimavych filmou napriklad take dramy vecinou maju malo percent a preco lebo to nieje akcny kde sa kazdu sekundu striela taktiez filmy podla skutocnosti tiez malo precent lebo sa tam nestriela?? alebo co?
vela filmou ktore boli fakt dobre maju tam asi 40% a co ten slavny AVATAR film odveci premna a ma nieco okolo 90% take halo okolo toho narobili a nebol to nejaky zazrak
ja si radsej kuknem taky film ako bol napriklad - da vinci code, anieli a demoni alebo dokonaly trik a tie si podlamna zasluzia tych 90%
samozrejme je tu viac filmou ktore stoja zato ma mali by mat aj tych 98% ake toby som musel dolovat v mysli medzi tolkymi filmami aco som videl
ako ako vravia aj ostatny neriadim sa CSFD kolko je dobrych zaujimavych filmou napriklad take dramy vecinou maju malo percent a preco lebo to nieje akcny kde sa kazdu sekundu striela taktiez filmy podla skutocnosti tiez malo precent lebo sa tam nestriela?? alebo co?
vela filmou ktore boli fakt dobre maju tam asi 40% a co ten slavny AVATAR film odveci premna a ma nieco okolo 90% take halo okolo toho narobili a nebol to nejaky zazrak
ja si radsej kuknem taky film ako bol napriklad - da vinci code, anieli a demoni alebo dokonaly trik a tie si podlamna zasluzia tych 90%
samozrejme je tu viac filmou ktore stoja zato ma mali by mat aj tych 98% ake toby som musel dolovat v mysli medzi tolkymi filmami aco som videl
Poprosil by som ťa jeden skutočne kvalitný (či už kriticky alebo populisticky) snímok, ktorý ma podľa tvojich slov 40%.Ľubiík napísal:...
PS: FILM, je TEN, nie tá film, preto po skloňovaní tohto podstatného mena, dávame koncovku "V", preto "je tu viac filmou" by malo správne vyzerať "je tu viac filmov" . A skús nabudúce aj použiť čiarky, bude sa tvoj príspevok ľahšie čítať .
ja som to myslel celkovo nie kokretne
v gramatike nie som az taky dobry a na forach,chatoch a podobne gramatiku nepouzivam stakym sa umna nestretnes
a aj tak je dost vela dobrych filmou ktore maju 40% (cca) a su hodne aspon 80% (cca) a zase opacne su 80% (cca) a maju hodnotu 40% (cca)
v gramatike nie som az taky dobry a na forach,chatoch a podobne gramatiku nepouzivam stakym sa umna nestretnes
a aj tak je dost vela dobrych filmou ktore maju 40% (cca) a su hodne aspon 80% (cca) a zase opacne su 80% (cca) a maju hodnotu 40% (cca)