Ahojte,
uz naozaj dlhy cas pracujem na tejto bedni, aj ked to nevidno ( obr. 4 ). V panelaku sa vela toho neda, ale to nie je ospravedlnenie.
Viac napovedia obrazky.
Tymto by som chcel poprosit niekoho z niakymi priestormi, priestranstvom kde by sa dalo brusit, nech sa ozve, niake to pivo, dve, tri, ..., samozrejme za to
Rad by som to dokoncil nez zacne zima ak sa bude dat.
Dalsie fotky vtedy ak nastane niaka vyznamnejsia zmena vzhladu ako medzi obr. 2 a obr. 4.
Dik za nazory
Update 091014:
Projekt: BigTower
Projekt: BigTower
Naposledy upravil/-a LoPiO v Št 15. Okt, 2009, 12:23, upravené celkom 1 krát.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Aug, 2009, 01:09
Re: Projekt: BigTower
nerozumiem tomu obr.č.3...čo si stym stvaral že je to take ako by si to okusoval zubami?
AMD Athlon X2 4450e 2.3ghz@3.0ghz+Scythe Katana 2/Asus M4N78PRO/Corsair XMS2 kit 2x1GB DDR2 800Mhz/Hitachi 500gb sata 2/Corsair VX 550W/grafaicka zatial len integrovana GeForce 8300/Win XP Pro Sp3
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Aug, 2009, 01:09
bože taky krasny bigtower.stym by sa dali robit weci.....
AMD Athlon X2 4450e 2.3ghz@3.0ghz+Scythe Katana 2/Asus M4N78PRO/Corsair XMS2 kit 2x1GB DDR2 800Mhz/Hitachi 500gb sata 2/Corsair VX 550W/grafaicka zatial len integrovana GeForce 8300/Win XP Pro Sp3
to bolo este nebrusene.patres napísal:nerozumiem tomu obr.č.3...čo si stym stvaral že je to take ako by si to okusoval zubami?
Prace zatial postupuju pomaly. Davam tomu tak 2 tyzdne a budem to moct nalakovat. Kedze neplanujem priehladnu bocnicu, tak som si vybral ciernu matnu dovnutra.
- jutes
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 15. Jan, 2008, 14:00
boze moj ved zatial co vidim tak to je tyranie, na teba by mali zavolat "Slobodu Pc" kua takto mrzacit PC skrinku Boha kde je ta spravodlivost..... , ak ti mozem poradit tak si pekne vytmel tie diery na ventilatory aby tam boli pekne kruhy a nie osemuholniky ake tam mas,.... ak je to tvoj prvy mod mal si si radsej nechat poradit...... drzim palce
P.S: Ak to bude pekne urobene tak sa ti ospravedlnim ale zatial to nieje nic ine ako prznenie peknej skrinky
P.S: Ak to bude pekne urobene tak sa ti ospravedlnim ale zatial to nieje nic ine ako prznenie peknej skrinky
Spoiler: ukázať
Dikes za nazor kritika je tiez vitana.
No chvalabohu je to len na zaciatku, cize stale sa stym bude dat nieco robit. Len neviem ci tie kruhy tam chcem. Chcel som co najmensi odpor vzduchu, ktory fukaju ventilatory. Aj ked tlacia v podstate vzduch ala kruh, nieco malo musi ist aj dostran kde to nie je plastom ventilatora ohranicene, asi setrenie na plaste, mozno to ani nema zmysel. Cize o tych kruhoch porozmyslam. Tak ci onak to vidim, ze to budem robit este dlho, aj ked vysledkom som si naozaj nie isty. V hlave to vyzera vzdy super, len to presniest do realu je tazke.
Zatial je to v takomto stave:
No chvalabohu je to len na zaciatku, cize stale sa stym bude dat nieco robit. Len neviem ci tie kruhy tam chcem. Chcel som co najmensi odpor vzduchu, ktory fukaju ventilatory. Aj ked tlacia v podstate vzduch ala kruh, nieco malo musi ist aj dostran kde to nie je plastom ventilatora ohranicene, asi setrenie na plaste, mozno to ani nema zmysel. Cize o tych kruhoch porozmyslam. Tak ci onak to vidim, ze to budem robit este dlho, aj ked vysledkom som si naozaj nie isty. V hlave to vyzera vzdy super, len to presniest do realu je tazke.
Zatial je to v takomto stave:
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
ako pokracujes?
po roku asik nijako
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438