Tlačiareň (nová vs. nový toner)

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00

Tlačiareň (nová vs. nový toner)

Príspevok od používateľa Reinok »

zdar po 5tich rokoch sa nám minul toner v tlačiarni Panasonic KX-P7305 monochromatická laserovka...toner už pred rokom haproval ale nejako som potancoval s tlačiarňou a tlačil ďalej, no dnes už možem robiť aj breakdance ale už je toner zrejme ,,na dne" a je tu problém tlačiarni nič nieje , len jej chýba toner, nová stála 7.000 vtedy, ale vieme svoje o jej cene...a že či kúpiť novú multifunkciu (laserovú, ale pochybujem ceny toho sú stále vyššie ako u atramentu) alebo len samostatne farebnú tlačiareň (laserovú), ide nám o čo najmenšie staranie sa o tlačiareň, a dlhúuuuu výdrž, ako to bolo doteraz...a ešte jedna možnosť kúpiť nový toner, ale jaksik má tlačiareň problém s WIN7 tak neviem...(škoda vyhodiť bezchybnú tlačiareň, a zas kupovať novú, ale zase načo vrážať 2000 do tonera keď to tlačí len monochromaticky, a multifuncia by u nás v domácnosti bola využitá (VŠ- sestra, SŠ- ja) takže scanner, kopírka....to sa zíde...Len to že by som nerád šiel do atramentu, radšej laser, na kvalitu tlače, moc nehladím, i keď študujem polygrafickú technológiu, ale budiš...viete poradiť niečo do tej ceny 100-120 €, je mi jedno či monochromatickú, či farebnú laser. alebo multifunkciu ( ale to asi ťažko :D) alebo atrament, proste, ľahké ovládanie, spoľahlivá značka, a výdrž, a radšej kvalitnú s menej funkciami ako lacnejšiu a preplnenú (blbostami od výmyslu sveta! ) :D

ďakujem..
Moto: Yamaha FZ8 Fazer

Návrat na "Hardware všeobecne"