Asus Striker Extreme Vs. QX9650
- jutes
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 15. Jan, 2008, 14:00
Asus Striker Extreme Vs. QX9650
Zdar all, chcem sa opitať, vezme mi Striker Extreme ten CPU? V CPU liste na stranke Asusu ten CPU nieje uvedeny a vygooglit to nevim. Dakujem.
Spoiler: ukázať
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Asus Striker Extreme Vs. QX9650
Samozrejme ze vezme
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- jutes
- Čierna listina bazáru
Tak dnes som skušal OC procaku a zamrzol mi nielen Pc ale aj usmev. Dostal som sa na "štandardnych" 3748MHz (416 x9 vsetko ostatne na auto) a ked som chcel nasobič zdvihnuť vyššie tak nič stale zostal na x9. Takze zas uplnu podporu na tejto doske respektive čipsete (nf680i sli) nemožem čakať. .
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Netrep...vobec to s tym nesuvisi...nasobic 9 je defaultny noasobic A ked tvrdis, ze ti to na viac nejde "zdvihnut", tak si ho bud nezdvihol, alebo nemas v skutocnosti QX9650, ale Q9650
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- jutes
- Čierna listina bazáru
Heh ked ideš pisať o tredani tak si najskor prebehni fakty a to ze nforce 6 generacie (od nf6.. po nf 680i sli) nepodporuje C2Q 45nm respektive nema plnu podporu na tychto chipsetoch.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Oficialne sice mozno, aj ked niektori vyrobcovia pisu inak, ale kopa ludi ma na tych cipsetoch tieto procesory...staci pozriet...ale o to nejde Jednoducho navys FSB