Problem so subwooferom (Genius 5+1)
Problem so subwooferom (Genius 5+1)
Caute, uz dlhsi cas mam problem s wooferom na mojich 5+1kach znacky Genius.. nejdu mi basy, kedysi sli perfektne vsetko, ale nejdu, nepomohol ani reinstall winu, teraz mam Win7.. a neviem cim to je, moznost ze vo vnutri je zhoreny mozte vylucit pretoze mozem si prepinat tlacitkami z AC-3 na ine a ked to prepnem na CD/DVD a kabel zapojim do notebooku cize hudbu pustam cez notebook tak basy idu.. neviem v com je chyba ale proste ked to je prepate na ten iny "mod" ked ide hudba z notebooku tak basy idu, ked to chcem pustat z PC a dam to na AC-3 tak basy nejdu.. ak mi pomozete budem velmi vdacny
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Problem so subwooferom (Genius 5+1)
problém hľadaj v nastavení zvukovej karty / ovládačoch .. neuviedol si, akú máš zvukovku a aké ovládače používaš
uz je to v poriadku ale aj tak dik neviem preco ale bolo to vypate vo Wine, bolo tam nieco ako Basove rozsirenie a bolo to odskrtnute. uz to ide
- zachary
- Pokročilý používateľ
hej, presne niečo také by som ti odporučil hľadať
Ahojte , mam momentalne presne ten isty problem , ale neviem nikde najst to nastavenie basov co spominas .
vsetkych 5 reprakov ide len subwoofer je hluchy
uz mam 5 hodin instalacii a configuracii za sebou a som jemne povedane na nervy
ak by sa dalo pomoct , dakujem .
vsetkych 5 reprakov ide len subwoofer je hluchy
uz mam 5 hodin instalacii a configuracii za sebou a som jemne povedane na nervy
ak by sa dalo pomoct , dakujem .
- zachary
- Pokročilý používateľ
neviem presne akú máš OS/zvukovku/ovládací soft k nej, ale v Creative je to čo hľadáš väčšinou Bass redirection / Bass management enabled
nuz OS windows 7 ultimate , zvukova karta SB Xfi Extreme audio resp. neskor skusana onboardovka ( MB ASUS P5E )
nove drivere , codeck packy , directx , rozne prehravace . na teste zvuku ked klikam mi prehra vsetky repraky vcetne subwoofera , ale ked si pustim MP3ku alebo nejake video tak hra 5 reprakov a sub nic
pozeral som nejaky bass boost , ale vsetko co som nasiel je naplno :-/
a nasiel som sice start - control panel - hardware and sound - sound - speaker - properties - soundblaster ze tam mozem mat povoleny nejaky bas boost a bass management ale nikde som nenasiel kde by sa to dalo stelovat
Maximalne reinstalujem na XPcka zasa , svet sa nezruti , len paradoxne som instaloval 7cky kvoli zvuku a nahravaniu , a nakoniec je z toho najvacsi problem
nove drivere , codeck packy , directx , rozne prehravace . na teste zvuku ked klikam mi prehra vsetky repraky vcetne subwoofera , ale ked si pustim MP3ku alebo nejake video tak hra 5 reprakov a sub nic
pozeral som nejaky bass boost , ale vsetko co som nasiel je naplno :-/
a nasiel som sice start - control panel - hardware and sound - sound - speaker - properties - soundblaster ze tam mozem mat povoleny nejaky bas boost a bass management ale nikde som nenasiel kde by sa to dalo stelovat
Maximalne reinstalujem na XPcka zasa , svet sa nezruti , len paradoxne som instaloval 7cky kvoli zvuku a nahravaniu , a nakoniec je z toho najvacsi problem
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
nieje to problem, len s tym neviete narabat... k mnohym prehravacom sa da stiahnut alebo uz obsahuju funkciu AC3 ... alebo podobnu somarinu... ak to nevies zapnut vo ovladacoch tak to zapni tam