zdravím ..
potrebujem nájsť nejakú knihu venovanú programovani v haskelli, kde môžem nejakú kúpiť?
odporúčate nejaké publikácie?
literatúra venovaná haskellu
literatúra venovaná haskellu
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
Re: literatúra venovaná haskellu
Preložené ale nájdeš ťažko, toto je matroš pre ľudí bez real life... existuje silný book, že Real World Haskell (from geeks without life 4 gwl)
Nájdeš to možno v Brne na FI MU v kníhkupectve, ale skôr amazon, ebay... okrem toho books.google.com a kw haskell...
//
z@drbalo ti samo od seba, či chodíš k teletubiemu na prednášky?
Nájdeš to možno v Brne na FI MU v kníhkupectve, ale skôr amazon, ebay... okrem toho books.google.com a kw haskell...
//
z@drbalo ti samo od seba, či chodíš k teletubiemu na prednášky?
Me like Pentium
Re: literatúra venovaná haskellu
technika košice, 2 ročník INF, predmet funkcionálne programovanie
ten hardcore že real world haskell pre ľudí bez real worldu som našiel...720 strán? čo ti hasí, dovidenia.
našiel som nakoniec yet another haskell tutorial so 190 stranami, to je únosnejšie.
ten hardcore že real world haskell pre ľudí bez real worldu som našiel...720 strán? čo ti hasí, dovidenia.
našiel som nakoniec yet another haskell tutorial so 190 stranami, to je únosnejšie.