Win XP - system file is missing..

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Kamahl
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 01. Okt, 2006, 02:00

Win XP - system file is missing..

Príspevok od používateľa Kamahl »

zdravim, na svojom desktope mam posledne dni velky problem.. takze poporiadku..

vsekto ficalo v pohode ako ma, ale raz som zapol PC a vyhodilo mi chybu ze subor windows/system32/ocnfig/system .. strcil som nejake xp cd a nainstaloval novy win na particiu, spravil zalohu z HDD1 na HDD2. ked bolo vsetko ok vypol som pc a isiel prec. potom som ho zapol aby som skontroloval ci som vsetko naozaj zalohoval a zas ta ista chyba na 2. WINe. HDD2 som odpojil, sformatoval HDD1 a nahral novy win .. pripojil HDD2, nainstaloval drivery, programy atd .. asi 10 krat sa PC restartol alebo vypol a zapol a vsetko ok .. a teraz sa mi to stalo zas, 3krat. ide ma uz fakt mrdnut .. co moze byt problem?

edit : zevraj som sa nevyjadril dobre takze este raz : na hdd1 som mal winxp a subory a na hdd2 som mal subory .. padol mi win. nahral som na hdd1 druhy win ktorym som ziskal pristup k suborom na hdd1 a skopiroval ich na hdd2. teraz som mohol sformatovat hdd1 so starym aj novym winom a nahodit len 1 novy win. avsak medzicasom mi aj ten druhy win vyhodil rovnaku chybu. sformatoval som hdd1 a nahral novy win zas. nan som nahodil software. trvalo mi to 2 dni. a teraz som ho zapol a 3. krat mi to hodilo chybu. na komplet sformatovanom disku s novym win xp sp3.
Intel C2D E6400 2.13GHz + Ninja scythe rev.2, Asus P5B Deluxe, 2x1GB Kingstone 667MHz ddr2, Gainward GF 7600GT 256mb, WD3200KS + WD5000AAKS, LG H12N, ThermalTake Swing, Enermax 465W, Samsung 731bf

Návrat na "Operačné Systémy"