problem err1err3
problem err1err3
dobry den potrebujem pomoct s problemom ..mam notebook compaq presario v6000 .normalneisiel as na jeden den isiel som ho spustit a na obrazovke sa mi zobrazilo toto . Err1Err3 nejde mi spustit os za kazdu radu vopred dakujem
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: problem err1err3
napis co sa ti tam zobrazilo poriadne alebo to odfot.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... =c01154732" onclick="window.open(this.href);return false;
google 2 sekundy
google 2 sekundy
vsetko mi je jedno
jj to som nasiel aj ja no neviem dobre po anglicky...vypisuje mi to toto:
Err1Err3
Intel<R> Boot Agent FE v4.1.18
Copyright <C> 199-2005, Intel corporation
PXE-E61: Media test failure,check cable
PXE-M0F: Exiting Intel Boot Agent
a toto pise dookola
Err1Err3
Intel<R> Boot Agent FE v4.1.18
Copyright <C> 199-2005, Intel corporation
PXE-E61: Media test failure,check cable
PXE-M0F: Exiting Intel Boot Agent
a toto pise dookola
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
vypni v biose boot zo sietovky.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
alebo mas pichnutu v notase pamatovu kartu a chce siloumocou z nej bootnut alebo USB kluc.
K tomu boot z usb ak to neni nekonfigurovane dokaze to totalne vyfreezovat pc
alebo skus vypnut ten boot v biose ak sa tam dostanes
K tomu boot z usb ak to neni nekonfigurovane dokaze to totalne vyfreezovat pc
alebo skus vypnut ten boot v biose ak sa tam dostanes
bios ide v pohode, len neviem kde vypnut ten boot zo sietovky
1. "F2" to get into setup
2. Arrow to "Advanced" tab
3. With "I/O Device Configuration" selected hit enter. (This will expand I/O options further)
4. Arrow down to "Internal LAN", hit enter and select Disable.
5. Hit Esc to get back to the main options.
6. You can tab over to "Boot" and it should have removed "Boot from LAN" as an option.
7. (You caught up to me) Now i'm trying to get my Operating system to load correctly..
hadam netreba preklad
2. Arrow to "Advanced" tab
3. With "I/O Device Configuration" selected hit enter. (This will expand I/O options further)
4. Arrow down to "Internal LAN", hit enter and select Disable.
5. Hit Esc to get back to the main options.
6. You can tab over to "Boot" and it should have removed "Boot from LAN" as an option.
7. (You caught up to me) Now i'm trying to get my Operating system to load correctly..
hadam netreba preklad
vsetko mi je jedno
podla toho mi to nejde.na f2 mi to nereaguje jedine f10 a to sa dostanem do biosu nemam tam moznost advanced. mam na vyber
main security system confugaration diagnostics a exit
dal som system configuration a boot options je tam nastavenie na cd-rom ,floppy,a internal network adapter boot a to je nastavene na disabled .nic som nenasiel v biose o internet lan alebo nieco podobne
main security system confugaration diagnostics a exit
dal som system configuration a boot options je tam nastavenie na cd-rom ,floppy,a internal network adapter boot a to je nastavene na disabled .nic som nenasiel v biose o internet lan alebo nieco podobne
problem virieseny,preinstaloval som windows z vista na xp profesional a teraz mam dalsi problem a to je s driverom hladal som na hp.com zadal som aj cislo produktu klikol som na driveri pre win xp a nejdu mi .na notebooku mi nejde ani zvuk ani prehravanie videa skoro nic.potrebujem pomoct najst driver .diky za kazdu pomoc