Users Feedback

Sem píšte správy pre Administrátorov a Moderátorov o problémoch s fórom, prihlasovaní­m ...
POZOR: Vyriešené otázky a problémy sú odstraňované
Používateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

Users Feedback

Príspevok od používateľa lezgy »

davnejsie som sa Gaba pytal ked sa chystala posledna verzia fora ci v bazari nebude nieco ako feedback list kde by useri davali hodnotenia/skusenosti s tym ktorym userom
quest is ci to pokrocilo nejako resp co s tym
aj kdesi som to pisal tuna na fore neviem kde

ale taky kelso a podobne typy obcas dvihnu tlaky
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
Bikermotyl
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00

Re: Users Feedback

Príspevok od používateľa Bikermotyl »

pokiaľ by forma hodnotenia nemala byť niečo v štýle "V-bulletinovom", kedy by bolo ono hodnotenie užívateľa "relatívne" prehľadne zapracované priamo do profilu, nemala by zrejme veľký význam, pretože by sa tu po pár stranách hodnotení vo "feedback listu" táto prehľadnosť strácala
...pomerne ťažko by sa v tom orientovalo

ako, nápad je to dobrý, rozumná realizácia je ale už iná vec
...čo som aspoň ja zhliadol podobné záležitosti na iných phpbb fórach, stávajú sa z týchto "kvázi feedback listov" len siahodlhé, nikomu nič nehovoriace a maximálne neprehľadné témy, v ktorých by sa i Kelso stratil, respektíve zapadol medzi dôveryhodných

každopádne podumáme nad touto záležitosťou v zapracovaní do dákej vhodnej formy
...rozhodne by som ale na tvojom mieste nebol v očakávaní, že akýkoľvek "feedback list" vyrieši stúpajúci tlak pri špekulantoch
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: Users Feedback

Príspevok od používateľa Snake »

Pokiaľ sa jedná o tie dobré skúsenosti s užívateľmi, myslím že nie je potreba, osobne mi len "Whitelist" (či jak to tam majú) na hojku vyčarí úsmev na tvári :-). Naopak čo sa týka zlého feedbacku, sám vidíš ako je to ostro sledované (http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... =2&t=12639" onclick="window.open(this.href);return false;).

Otázne teda je, či by takýto "feedback" mal zmysel, lebo my na rozdiel od iných fór napríklad znemožňujeme vstup do bazáru (keď user poruší pravidlá), prípadne sa na užívateľa dá sťažovať priamo vedeniu fóra (SS či iná forma komunikácie). Myslím že dôležitejší je práve ten blacklist, a ten tu už vedieme. Osobne za seba poviem že do vecí ako "karma" či "body" či hocičo iné čo hodnotia useri userov by som tu nerád videl.

.

Návrat na "Správy pre Administrátorov"