Problem s LAN adapterom

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
pacho666
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 24. Sep, 2008, 14:58

Problem s LAN adapterom

Príspevok od používateľa pacho666 »

Mam skusobnu verziu Windows Seven. Mam internet a som za routrom. Zo zaciatku nebol ziaden problem. NO asi tyzden dozadu som vytiahol kabel z routra a spojil moj LAN kabel s kablom od antiku spojkou. Vtedy trosku nastal problem. WIndows nejako zacal skusam co je von, alebo co. Pretoze potom ako som restartol PC, mi nesiel net, nechcelo mi pridat IPcku od providera. Odvtedy mi pri zapnuti PC detekuje dve siete, jedna je verejna a jedna domaca, cize moja, ak kliknem na verejnu, zacne mi ukazovat mena pocitacov v sieti.
PO pripojeni mojho PC k routru mi stale teraz detekuje dve siete.
Obrázok
Na net ma nepripoji, ako keby som nedostal IPcku.
Obrázok
Musim vypnut a zapnut adapter a uz to ide, zdetekuje iba jednu siet a net mi ide. takto:
Obrázok

AKo to mam rozchodit?? musim to robit z akazdym startom Windowsu :( Vie mi niekto poradit?? uz som skusil kadeco, proste potrebujem tu verejnu siet nejako zablokovat.

Dakujem za kazdu radu, lebo uz som z toho zufaly :( Ak mi nikto nepomoze, budem musiet preinstalovat WIN :(
Používateľov profilový obrázok
pacho666
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 24. Sep, 2008, 14:58

Re: Problem s LAN adapterom

Príspevok od používateľa pacho666 »

nikto mi nevie poradit???
CPU:INTEL Core i7-4790K 4.0GHz,Cooler:Noctua NH-C14,MB:MSI Z97 GAMING 3, RAM:Kingston 32 GB KIT DDR3 1600 MHz CL9 HyperX, SSD:CRUCIAL SSD MX200/ 250GB HDD,HDD: Toshiba 2TB 7200 64MB cache, DVDRW:LG-4163, VGA:ASUS Geforce STRIX-GTX960-DC2OC-2G, PSU:Corsair 550W CS550M PLUS gold, Case:Corsair 100R Silent, LCD: 27"HP ZR2740w, MYŠ: A4tech Bloody V8, REPRO: Logitech X-230 2.1

Návrat na "Operačné Systémy"