X-Computers
Re: X-Computers
Skladacka PC. Spokojnost reklamacia ziadna tovar prisiel vcas.
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
100% spokojnosť, dobré ceny, široká ponuka, rýchla reklamácia, dobrá komunikácia
Viac nákupov, našťastie len jedna reklamácia (vybavená za týždeň).
Viac nákupov, našťastie len jedna reklamácia (vybavená za týždeň).
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- beriem otial prilezitostne
- bez problemou
- s reklamaciami nemam skusenosti
T.
- bez problemou
- s reklamaciami nemam skusenosti
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Spokojnosť 100%, perfektná komunikácia a dobrý výber komponentov. Vedia objednať aj tovar ktorý nemajú v eshope. Ak niečo zháňam stačí napísať na icq a behom chvíľky mám jasnú odpoveď . Kupoval som tam procesory, matičnú dosku, chladiče, skrinku a disky a veľa iného, jeden disk ktorý nespolupracoval s doskou ihneď bez zbytočných rečí vymenili. U mňa je to jednotka!
Ideapad 3 14IIL05 - i3-1005G1 1.2Ghz | 12GB ram | 128GB ssd
Xbox Series S
Xbox Series S
+ osobne uz v ke nakupujem iba tam !
+ skvela komunikacia a pristpup k zakaznikovi
+ nikdy to tam nieje preplnene, takze pridem, zoberiem co mi treba a idem
+ skvela komunikacia a pristpup k zakaznikovi
+ nikdy to tam nieje preplnene, takze pridem, zoberiem co mi treba a idem
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Zatial som u nich robil iba 2 objednavky, s RMA skusenosti este nemam. Co sa ale ustretovosti tyka tak ich je nutne pochvalit - po kratkej komunikacii nebol problem zabezpecit to, aby som Core i5 750 a Gigabyte P55-UD5 dostal v momente, ked padlo NDA na i5 CPU od Intelu. Kurier prisiel v momente ked sa zacali na nete objavovat prve recenzie .
V x-computers nakujem pravidelne, a vždy znova a rád. Promptnosť riešenia, ceny, tovar doma kuriérom najneskôr na tretí deň doma. Každému odporúčam
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
nakupoval som aj v x-computers a zatial spokojnost..rychle vybavenie objednaky a taktiez aj fajn komunikacia so zakaznikom...
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Sem tam nakupujem ked sa nieco vyskytne a no problem. Teraz nedavno Samsung P2470HD a vsetko ok takisto vsetky objednavky predtym tiez , ochota, komunikacia, vsetko na urovni ako ma byt.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Robil som prvu vacsiu objednavku, vsetko bez problemov... Objednal som si komponenty a oni to skompletizovali, aj veci, ktore boli na stranke ako nedostupne vedeli rychlo zabezpecit okrem jednej veci, ktoru som vymenil za skoro rovnaku. Termin dodania dodrzany na 100% - pride vam to vtedy a vtedy a tak aj bolo Poslu este aj krabice z komponentov / nepouzite veci co zvysili... Drobnost, ale predsa... Takze chvalim
CPU: Intel Core i5-2550K + AC Freezer I30 MB: Gigabyte GA-Z68AP-D3 RAM: 24 GB (Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Savage 1600MHz DDR3 CL9+ Kingston 8GB (2x4GB) HyperX 1600MHz DDR3 CL9) SSD: Crucial SSD m4 128GB SSD: Samsung SSD 840 Pro 128GB HDD: Seagate BarraCuda 1TB DVD RW: Lite-On combo Blu-ray SATA 12x BD-ROM GPU: MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1 6GB DDR5 RAM (192bit) PSU: Seasonic M12II-620 620W 80 Plus Bronze Monitor: 2x LG LCD-LED Flatron E2341V-BN 23'' CASE: BitFenix Shinobi Core Midi-Tower USB 3.0 - black + Gelid Silent 12 Multipack OS: Windows 10 / Ubuntu 14.04 MOUSE & KEYBOARD: LOGITECH K750 Wireless Solar Keyboard + Logitech MX Master
+ iPhone 6 Plus 64GB, iPad Air WiFi 16GB & Xbox One
+ iPhone 6 Plus 64GB, iPad Air WiFi 16GB & Xbox One
No a už keď som tak začal s tým hodnotením, tak napíšem aj o xcomputers. Od nich som toho zatiaľ objednal najviac, zatiaľ bez akýchkoľvek problémov, objednávky vybavili tak rýchlo ako sa dalo, komunikácia vynikajúca.
Reklamoval som raz USB kľúč, prijatie a vybavenie parádne, vrátili peniaze, druhýkrát čítačku kariet, ktorú mi vymenili za druhú, taktiež rýchle a bez problémov, ľudia na predajni sa k vám správajú milo (na rozdiel od servisného technika v datacome )
Sklamali ma len raz keď som musel čakať jak cock týždeň na napaľovačku, ktorú mali v e-shope v čase objednávania nalistovanú ako dostupnú na predajni (no aj vtedy bola komunikácia s nimi veľmi prívetivá). Kebyže sa v čase kedy som robil jednu zostavu tak dramaticky nezmenil (nezredukoval) ich sortiment a mierne nezdvihli ceny (teda oproti niektorým iným kamenným e-shopom v KE), objednávam aj naďalej len od nich.
Reklamoval som raz USB kľúč, prijatie a vybavenie parádne, vrátili peniaze, druhýkrát čítačku kariet, ktorú mi vymenili za druhú, taktiež rýchle a bez problémov, ľudia na predajni sa k vám správajú milo (na rozdiel od servisného technika v datacome )
Sklamali ma len raz keď som musel čakať jak cock týždeň na napaľovačku, ktorú mali v e-shope v čase objednávania nalistovanú ako dostupnú na predajni (no aj vtedy bola komunikácia s nimi veľmi prívetivá). Kebyže sa v čase kedy som robil jednu zostavu tak dramaticky nezmenil (nezredukoval) ich sortiment a mierne nezdvihli ceny (teda oproti niektorým iným kamenným e-shopom v KE), objednávam aj naďalej len od nich.
Spoiler: ukázať
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00