DealExtreme
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
DealExtreme
Všetky skúsenosti s predajcom DealExtreme do tejto témy.
- velky honkongsky eshop
- ponukaju strasne vela rozneho tovaru (listovanie v katalogu zaberie niekolko hodin)
- treba mat PAYPAL konto!!!
- neplati sa postovne, zasielka pride za cca 10 pracovnich dni
- reklamacie som neskusal, vzhladom ze su z HK beriem to ako bez zaruky (aj ked samozrejme zaruku ponukaju, ale tovar musite poslat na vlastne naklady do HK)
- ja som zatial spokojny
- pri nakupe nad 200E je tu riziko uvalenia dodatocneho cla a DPH
- odporucam pre skusenich uzivatelou zo znalostou anglictiny
T.
- velky honkongsky eshop
- ponukaju strasne vela rozneho tovaru (listovanie v katalogu zaberie niekolko hodin)
- treba mat PAYPAL konto!!!
- neplati sa postovne, zasielka pride za cca 10 pracovnich dni
- reklamacie som neskusal, vzhladom ze su z HK beriem to ako bez zaruky (aj ked samozrejme zaruku ponukaju, ale tovar musite poslat na vlastne naklady do HK)
- ja som zatial spokojny
- pri nakupe nad 200E je tu riziko uvalenia dodatocneho cla a DPH
- odporucam pre skusenich uzivatelou zo znalostou anglictiny
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Re: DealExtreme
Pocul som ze reklamciu riesia vymenou kus za kus. Je to pre nich vyhodnejsie a obojstranna je posta je na ich naklady.
Spoiler: ukázať
ja som od nich uz par veci bral, doprava je okolo 2-3 tyzdne, s vynimkou obdobia vianocnych nakupov, co je cca. koniec novembra az polovica januara, kde sa to pohybuje okolo 4-6 tyzdnov... reklamacie som neskusal, teda, nebolo este co reklamovat, ale vzhladom na cenu veci by som to asi neriesil
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
uz som u nich objednaval aj predtym a max spokojnost za danu cenu
aj pred vianocami som si objednal par veci a dosli az dnes, ale nie je tam to co som objednal
proste miesto 3x item ktory som objednal som dostal 3x iny item (diametralne odlisny, lacnejsi, co som neobjednal)
na obalke je cislo spravneho itemu no uz na samotnom zlom iteme je ine cislo
napisal som im, nema niekto skusenosti ako sa to zvykne riesit?
aj pred vianocami som si objednal par veci a dosli az dnes, ale nie je tam to co som objednal
proste miesto 3x item ktory som objednal som dostal 3x iny item (diametralne odlisny, lacnejsi, co som neobjednal)
na obalke je cislo spravneho itemu no uz na samotnom zlom iteme je ine cislo
napisal som im, nema niekto skusenosti ako sa to zvykne riesit?
...
podla mna ti poslu novy kus, a tie ine si bud nechas alebo im ich posles na ich naklady
Ahojte,
posielaju tovar aj na SLovensko?
videl som tam len Cesku republiku
dakujem za odpovede
posielaju tovar aj na SLovensko?
videl som tam len Cesku republiku
dakujem za odpovede
ako je to s reklamaciou teda ? reklamoval tam niekto nieco ? co stoji take postovne do HK ?
Co chce reklamovat? Ja som reklamoval zatial lacnejsie veci, a to mi poslali rovno novy kus alebo som si mohol vybrat daco ine.
a musel si im to tam poslat ? co stoji postovne do HK ?
Neposielal som to, lebo to boli veci za par dolarov, aj tak by to len vyhodili
mozno nejaky iP0d touch sa najde
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
v honkkongu sa asi rozhodli, ze kaslu na moje zdravie a kludne ma nechaju fajcit klasicke cigarety namiesto elektronickej, ktoru som si tam objednal. objednaval som 30.oktobra a zatial zasielka neprisla. na webe pisu 14 pracovnych dni. cakal uz niekto z vas dlhsie?
4 mesiace
v tomto obdobi uz na vianocne darceky ani nepomysli, tie si mal objednavat uz v septembri... co si tak pametam, tak zasielky objednavane koncom novembra mi dochadzali este v marci
v tomto obdobi uz na vianocne darceky ani nepomysli, tie si mal objednavat uz v septembri... co si tak pametam, tak zasielky objednavane koncom novembra mi dochadzali este v marci