Zdravím, potreboval by som nejaký programík (asi download manager) na regulovanie rýchlosti sťahovania. Ide mi o opačný efekt ako väčšine ľudi, teba potrebujem obmedziť maximálnu rýchlosť, akou bude Moxila ťahať napríklad z Rapidu, ale chcem aby rýchlosť surfovania ostala nezmenená. Pripájam sa totiž v práci a ak dám ťahať nejaký film tak mi to ide asi 400kB/s a ostatní tak majú príliš dlhú odozvu a nechce im načítavať stránky. Potrebujem niečo, kde si ráno nastavím rýchlosť sťahovania napr. na 50kB/s a poobede mám naťahaný film. Ďakujem.
Budova, v ktorej som nemá pripojenie cez kábel, ale cez vzduch.
Vlastná egulácia sťahovanie
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Vlastná egulácia sťahovanie
napr
Flashget
JDownloader
Flashget
JDownloader
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
net limiter je zbytocne program na viac
netlimiter, hoci je môžno zbytočne naviac, funguje bezproblémovo a hlavne robí to čo chcem. Skúšal som aj Flashget ale ten mi pri každom pokuse stiahol iba 29kB a prestal. Veľká spokojnosť, vďaka všetkým.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
s flashget sa treba naucit pracovat ako s kazdym inym programom,to ze ti stahuje len 29KB je chyba nie programu
,ale odporucam jdownloader..je lepsi ako FG..a je vynikajuci aj pre free server stahovacov
,ale odporucam jdownloader..je lepsi ako FG..a je vynikajuci aj pre free server stahovacov