Zdar
Zaujimalo by ma ak niekto niekedy ratal pocet skrutiek potrebnych na komplet otvorenie notbuku
cca...
Dik
Skrutky
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Skrutky
co som rozoberal NTB tak vnutry zvikne bit 30 - 50 skrutiek
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
čo to za nápad?:D:D:D:D:D
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
ale cistit by ho trebalo a ked kukam na tote srubky.... mamo...
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Ako pisal Toman - je ich tam hodne! Ja som rozoberal starší Acer (komplet všetko čo sa dalo rozobrať) a je to riadna makačka
(Po zmontovaní mi samozrejme zostali 4 skrutky...).
Chce to hlavne trpezlivosť. Musíš rozoberať úplne celý NTB ?
Chce to hlavne trpezlivosť. Musíš rozoberať úplne celý NTB ?
i7 4790K @ 4.6GHz
ASUS Z97-A
GB HD6870
Crucial 8GB 1600MHz CL8
23´LCD Full-HD , Corsair HX650W , SSD 60GB + Hdd 2TB
ASUS Z97-A
GB HD6870
Crucial 8GB 1600MHz CL8
23´LCD Full-HD , Corsair HX650W , SSD 60GB + Hdd 2TB
takze je to podla typu
lenovo thinkpad t61 cca 35
hp elitebook 8530p cca 40
hp elitebook stare verzie mali cca na centimeter svtorcovi tak 4 stroby ...si pamatam ze raz som mal cca 60 skrutiek z jedneho laptopu.
dalej pokial rozoberas displej prirataj si dalsich cca 12 srobov....
najlepsie je najst si na google service manual
lenovo thinkpad t61 cca 35
hp elitebook 8530p cca 40
hp elitebook stare verzie mali cca na centimeter svtorcovi tak 4 stroby ...si pamatam ze raz som mal cca 60 skrutiek z jedneho laptopu.
dalej pokial rozoberas displej prirataj si dalsich cca 12 srobov....
najlepsie je najst si na google service manual
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1
4 skrutky?to je myslim vela kurv*tok .... jeden je este oka ale 4 je uz velanumlock napísal:Ako pisal Toman - je ich tam hodne! Ja som rozoberal starší Acer (komplet všetko čo sa dalo rozobrať) a je to riadna makačka
HP Probook 6540b + HTC HD2 Android 2.3.1
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Sep, 2009, 18:36
pocuj mne sa extremne zahrieval asus .. tak som rozobral 7 skrutiek som zhodil a plastovu krytku som dal dole .. jedna skrutka na vetraku .. bolo tam asi pol cm utlaceneho prachu , keby ste to videli .. ja som kukal ze LOL .. povysaval som prefukal som nahodil a NB isiel ako novy .. ma perfektne teploty , pri hodinovom 100% zatazeni som dal 60°C viac nie .. pri vymene hdd to boli 4 skrutky .. nic ine tam rozoberat nemusis , ver mi
Ked to chces rozobrat do sroba, tak odporucam servisny manual, aby si sa pri skladani nestratil - z takeho Lenova vypadne dobra hrst srobov roznych dlzok, a skladat to bez navodu je fakt umenie. A urcite narazis na aplikaciu Murphyho zakona (po zlozeni ti ostane hrst srobov, ktore nevies, odkial su ) - vlastna skusenost
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
moje ibm ma na spodnejs strane obrazok s cislovanim srubky, kolko takych srubok je v kompe a kazda dierka je ocislovana,
cca 11 srubok na ostraneneie vrchneho delku aby som sa dostal ku druhej ramke a wifine, dosku som nevyberal
starsia toshiba co som ju mal ta mala asi 35, tu som mal fakt na srubky (hlavne ked som do nej instaloval wifi antenu
cca 11 srubok na ostraneneie vrchneho delku aby som sa dostal ku druhej ramke a wifine, dosku som nevyberal
starsia toshiba co som ju mal ta mala asi 35, tu som mal fakt na srubky (hlavne ked som do nej instaloval wifi antenu
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.