ahojte prosimvas pomohol by mi niekto "polopate" vysvetlit ako sa taktuje?? ak chcete napiste mi prosimvas SS ak by ste mi pomohly ja vam dam ptm moje icq a dohodneme sa prosimvas fakt to potrebujem vysvetlit pls ja potrebujem to len vysvetlit a to je vsetko dakujem velmi pekne
tak tam je primitívne taktovanie, stačí len zvyšovať násobič a trošku aj napätie ak to bude nutné... http://pctuning.tyden.cz/navody/upravy- ... ni_pocitac" onclick="window.open(this.href);return false;
v prvom rade je potrebné aby si mal aspoň trochu dobré chladenie
mam AC64 pro a ja som ho kupil z ako pretaktovany z celym PCa mal nasobic na 14x200 a ked som skusil dat 14,5x 200 a otestoval stabilitu tak bol nestabilny a ked som ho dal na 15x 200 tak raz mi isiel do windowsu ale bol nestabilny a ptm uz sa to len restartovalo tak som ho zas dal na 2,8ghz cize 14x200mhz tak uz je stabilny a pls niekto co to taktoval napiste prosim ss tam by som sa potreboval spytat par " primityvnych" veci dakujem
ok a chcem sa este spytat na doske mam v biose napisane pri CPU voltage to ked otvorim tak tam je zaznacene to Auto, chcem sa spytat ci mam dat 1,325 v biose ked mi to pise aj CPU-Z aj Core Temp ze mam tolko a niekedy mi dokonca pise ze mam az 1,328v ale ja mam na tej doske max napetie asi 1,325v ( mam asus m2n SLI) dakujem