Moj kamos ma problem s pomalou Vistou Ultimative. Ide o to, ze ju ma nainstalovanu uz skoro 3roky. Problemom je, ze ked ju chce preinstalovat, ide mu to iba cez recovery, ktoreho zaloha je niekde na HDD na skrytej particii. Tento win ma na notebooku
acer aspire 9815WKMi, ktory si zakupil v Anglicku. Ked ho kupil, bola tam uz naisntalovala Vista Ultimative.(original CD nedostal.)Ma to iba na disku a seriove cislo na spodku notebooku. Ked chcel prejst na XPcko, kedze je v tejto veci nieje zbehli, dal notebook na preinstalaciu do pocitacoveho obchodu. Tam mu chlapik povedal, ze to sa neda. Ze keby zmazal tu particiu co ma na disku s vistou , tak to je 50 na 50, ze zapne pocitac. Vraj by to mohlo poskodit, alebo odpalil disk. Zdalo sa mu to ako pekna kravina, tak dal notebook do ineho obchodu(dokonca ine mesto) a presne to iste. Ked mi to dnes hovoril, vysmial som ho.
cize otazka: je toto mozne? ze keby chcel prejst na WIndows Seven na cistu instalaciu, cize by deletol Vistu aj tu vast disku, kde je jej zaloha, mohol by poskodit disk? Mne sa to zda ako pekna kravina, ved on si kupil hardware a nie software, ktory MUSI pouzivat uz naveky. Software v podobe WInu bol ako ako dodatok
Ako teda postupovat v takomto pridane. S niecim podobnym som sa ani nestretol. Ja osobne by som tam nahodil bootovacie DVDcko s Windows Seven, deletol particie kompletne, cize zmazal cely disk, vytvoril by som nove particie a nainstaloval system. Co poviete?