Dopad zvisenia FSB na AGP a PCI
Dopad zvisenia FSB na AGP a PCI
Nevie niekto o kolko sa mi zvisila frekvencia agp a pci ked som zdvihol fsb zo 133 na 158,je na to nejaky vzorec je mozne ze kvoli tomu mam problem z uz zo spominanim cvakanim HDD Mimochodom velmi zriedkavim
No poviem ti to takto standardne frekvencie su 100MHz,133,166,200MHz. Pri tychto frekvenciach je PCI na 33MHz a AGP na 66MHz. Takze ked zvysujes z tychto zakladnych frekvencii( v tvojom pripade z 133MHz) tak ti rastie aj frekvencia AGP a aj PCI. Ked si nastavil frekvenciu na 158MHz tak frekvencia AGP je priblizne 91MHz a PCI je priblizne 40MHz co je uz dost. Kedze predpokladam ze mas dosku s VIA KT400 chipsetom tak ten nema agp lock, no ak to grafike nevadi tak je pohoda. ALE bacha na disk, ten tym dost trpi a taketo vysoke frekvencie zvlada dlhodobo len maloktory disk.
Moze ti dojst k poskodeniu dat alebo k fyzickemu poskodeniu disku. Radsej to skus nataktovat na 166MHz a budes mat pokoj.
Moze ti dojst k poskodeniu dat alebo k fyzickemu poskodeniu disku. Radsej to skus nataktovat na 166MHz a budes mat pokoj.
dell noťas
A to mas odkial ze pamate ti idu na 400MHz. Zato ze ti napise pri boote ze pamate idu na 400MHz tak to je len nastavenie biosu ale v skutocnosti ti idu na cca 384MHz.
Aco mas vlastne za dosku ja som pozeral stranku Abitu a tu dosku tam nemal, mal tam iba KX7-333. AKY MAS VLASTNE CHIPSET????
tu je link
http://www.abit.com.tw/page/en/motherbo ... chives.php
Pozri neviem co riesis. Ked ti tem proc zvlada 166MHz fsb tak to tam nastav. A ak to bude nestabilne tak mu pridaj trosku napatia.
Mas ten proc odomknuty alebo zamknuty?????
Aco mas vlastne za dosku ja som pozeral stranku Abitu a tu dosku tam nemal, mal tam iba KX7-333. AKY MAS VLASTNE CHIPSET????
tu je link
http://www.abit.com.tw/page/en/motherbo ... chives.php
Pozri neviem co riesis. Ked ti tem proc zvlada 166MHz fsb tak to tam nastav. A ak to bude nestabilne tak mu pridaj trosku napatia.
Mas ten proc odomknuty alebo zamknuty?????
dell noťas