Uz to tak vyzera ze som nasiel idealny telefon v podobe Samsung Galaxi I7500 aspon podla parametrov
Takze by som mal nejake otazky pokial ho vlastnite .
Displej: ako ho hodnotite (presnost / farby / atd ) ?
Samsung uvadza Amoled kapacitny s rozlisenim 480x320 na 3,2" co je o dost lepsie ako u mojej omnie s (320x240 na 3"2 palcov)
FM Radio : Samsung uvadza s RDS (rovnaky typ ako na omnii?)
v niektorych recenziach uvadzali ze nema radio ( samsung vsak uvadza ze radio ma )
Procesor : zatial som videl 528 MHz - quallcomm - neni to prilis pomale ?
Rovnaky procesor Qualcomm MSM7200A 528MHz ma tusim Daimond Touch 2
Baterka : 1500ka by mala stacit ?
ominia ma tusim nieco podobne - len u tohto by mal mat displaj nizsiu spotrebu ci nie ?
Co Ramka 192 MB je dost nestandartne , je to velmi citit na rychlosti ?
rovnake parametre ma aj T-mobile my touch 3g
Ake je ovladanie bez trackbalu alebo optickeho button?
Android telefon s FM Radiom Samsung Galaxy i7500
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Android telefon s FM Radiom?
Nemyslim si ze nieco take najdes, Motola Milestone a Samsung X10 ti budu splnat kategorie okrem FM radia a pravdepodobne AMOLED displeja.
Re: Android telefon s FM Radiom?
no ved to je prave to ze uz dost davno som cital prve informacie o Samsung "Cubic" ktory by mohol byt prvym telefonom od Samsungu s Androidom to bolo v Aprili a z samsungu Cubic sa pre Europu vyklul Samsung Jet bez operacneho otvoreneho operacneho systemu .
Tak si hovorim ked HTC do Tatto dokaze nacpat to FM radio a ten telefon je podla tych specifikicii na dolnej hranici toho co sa v tejto kategorii ponuka , potrebujem sa len ujistit ci tam fakt neni nieco lepsie .
bohuzial ako hovori tato stranka tak to nevyzera ze by sa tam chystal nejaky iny Android telefon s FM Radiom
http://www.androphones.com/all-android-phones.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak si hovorim ked HTC do Tatto dokaze nacpat to FM radio a ten telefon je podla tych specifikicii na dolnej hranici toho co sa v tejto kategorii ponuka , potrebujem sa len ujistit ci tam fakt neni nieco lepsie .
bohuzial ako hovori tato stranka tak to nevyzera ze by sa tam chystal nejaky iny Android telefon s FM Radiom
http://www.androphones.com/all-android-phones.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Spoiler: ukázať