1.da sa na win 7 nastavit, aby otvorene programy v hlavnom paneli mali vedla ikony aj nazvy, tak ako to je vo win XP? Niekedy mam spustenych aj 10x MS Word, takze je to nutne pre rychlu pracu
2.je win 7 narocny na grafiku? Zatial mam len integrac na doske
3.je win 7 zavisly na aktualizaciach? Na win XP pracujem v pohode bez nich. Aj ked to nie je najbezpecnejsie, problemy mi stav bez aktualizacii vobec nerobi (pripadne kolko MB aktualizacii stahuje priemerne za tyzden/mesiac?)
4.ako je na tom zavadzac systemu? Ked nainstalujem linux na PC s win, tak to ziadny problem nerobi a linuxovy zavadzac zaradi do zoznamu aj windows. Ked nainstalujem windows XP na pc s linuxom, tak windows nezaradi do svojho zavadzaca linux. Plati to aj pri Win 7?
5.pouziva niekto program dev-c++ na win 7? Vraj to na Vistach robilo problemy. Teda upresnim: program v pohode isiel, ale niekedy nevypisalo chyby v kode, ktore v XPcku vypisalo.
6.Co sa tyka bezpecnosti: staci mat na win7 Avast, alebo treba aj nejaky Firewall. Ako je na tom Windowsacky firewall? Ten na XPckach nestoji za nic.
Zopar otazok k win7
Zopar otazok k win7
We salute the rank, not the man!
Re: Zopar otazok k win7
1 http://www.pc.sk/modules.php?name=artic ... 1256069580" onclick="window.open(this.href);return false;
2 nie
3 nie
4 ano
5 neviem
6 FW vo win7 uz je firewallom, ako AV ti postaci MSE
2 nie
3 nie
4 ano
5 neviem
6 FW vo win7 uz je firewallom, ako AV ti postaci MSE
.
vdaka za odpovede, takze prechod na win 7 by nemal byt problem
Cize treba doinstalovat nejaky FW, napriklad Kerio, alebo staci tento..je na dobrej urovni?FW vo win7 uz je firewallom
MSE radsej nie - dalsi produkt od Microsoftu by som uz nerozdychal, radsej Avast, pripadne Aviraako AV ti postaci MSE
MSE radšej nie? ver že MSE (lite odroda ForeFront Security) je na úplne inej úrovni ako Avast (< to je vôbec antivírus?) alebo Avira.
Keď chceš FW si doinštaluj. Avšak vravím, ja to mám zapnuté, definujem si pravidlá aké chcem, nezasiera mi to systém, atp.
Keď chceš FW si doinštaluj. Avšak vravím, ja to mám zapnuté, definujem si pravidlá aké chcem, nezasiera mi to systém, atp.
.
ok tak bez pridavneho FW
Je mi jasne ze MSE je lepsi nez Avast a Avira a hlavne kto iny pozna tak dobre svoj system ak nie Microsoft..ale mam k jeho nepouzivaniu jediny dovod, ktory tu vsak nebudem pisat.
Je mi jasne ze MSE je lepsi nez Avast a Avira a hlavne kto iny pozna tak dobre svoj system ak nie Microsoft..ale mam k jeho nepouzivaniu jediny dovod, ktory tu vsak nebudem pisat.
Zdravim.Takze som si nainstaloval win7 x64. Zatial som plne spokojny...Na XP som maval nespocet "modrych smrti" a v 7 zatial vobec nic (hmm ze by sa novemu hardveru nepacilo stare XP?). Zatial sa ale dost divim co to system poraba so 4GB pamate. Vyuzitie pamate skace ako sa mu zachce
-Vrele odporucam Google desktop a ich Gadgets
-Antivir mam Aviru
-Firewall-zatial ma windowsacky sklamal (len obcas sa nieco pyta, ja som zvyknuty na otazky povolit/zakazat ku kazdej novej aplikacii)..este sa s nim pohram, ale pravdepodobne stiahnem nieco free
Zatial absolutny no problem s compatibilitou. Skoda ze vacsina programov je len 32 bitovych
-Vrele odporucam Google desktop a ich Gadgets
-Antivir mam Aviru
-Firewall-zatial ma windowsacky sklamal (len obcas sa nieco pyta, ja som zvyknuty na otazky povolit/zakazat ku kazdej novej aplikacii)..este sa s nim pohram, ale pravdepodobne stiahnem nieco free
Zatial absolutny no problem s compatibilitou. Skoda ze vacsina programov je len 32 bitovych
Viem ze nemusi byt..vsak je tam zlozka Program Files x86 ...ale pri nejakej instalacii (asi Avira) mi to napisalo ze 64bit verzia by bola lepsia..ale asi mam stiahnutu tu najnovsiu verziu tak nvm