Ako naformatovat zvysnu cast HDD
Ako naformatovat zvysnu cast HDD
chcel by som vas poprosit o radu.instaloval som novoposkladany comp a ked sa ma pytal windows kam sa ma nainstalovat tak som vytvoril len disk "C" 50GB a teraz neviem ako sa dostat k zvysnym 450GB.proste ako mam vytvorit disk "D" alebo "E"? musim nanovo instalovat cely windows?
//Skulturneny nazov T.
//Skulturneny nazov T.
- SDW_Q
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 12. Okt, 2008, 23:00
Re: ako na to?
o aky windows sa jedna??? ak Vista/Seven tak spusti Spravu diskov a tam uz si vytvoris particii kolko budes chciet
s Win XP ti moc nepomozem
s Win XP ti moc nepomozem
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Nepises o aku verziu windows sa jedna. Napisem teda postup pre Win XP. Pravym tlacidlom mysi kliknes na Tento Pocitac (My Computer) -> Spravovat -> Sprava diskov -> vyberies neaktivnu cast disku (450GB) -> formatovat.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
dobre diky a este jednu vec -da sa zo stareho pocitaca zobrat hdd a pripojit ho do noveho tak aby tam data zostali?
- SDW_Q
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 12. Okt, 2008, 23:00
ak mas volne potrebne porty na zakladnej tak sa pripojit da data ostanu ale ak tam mas nejaky system tak ho asi nerozbehas
to iste sa mi stalo keď som nainštaloval sedmičku stačilo sa s tým trochu pohrať a už je všetko jak má byť
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Ako naformatovat zvisnu cast HDD
neviem preco windows instaluju amateri, ktori ani nevedia v spravcovi diskov vo windowse vytvorit novu particiu - zakladna vec co ma vediet kazdy, kto instaluje OS.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
pozri sa, nikto učený z neba nespadol... aj amatéri sa to musia niekde naučiť a nie je nič lepšie ako naučiť sa to v praxi podľa mňa
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
keby si aspon nieco vopred o tom nastudoval, o to mi ide. ale on vobec nevie s cim ma tu cest, a potom to takto dopada. SOm zvedavy co spravi ked narazi na problem, ktory sa nebude dat riesit takto za pochodu.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Re: Ako naformatovat zvysnu cast HDD
keby si aspon nieco vopred o tom nastudoval, o to mi ide.
Zazil si uz taky telefonat? "Cav Mato, idem si preinstalovat Windows, ako sa dostanem do BIOS-u? A potom co mam robit?"
Inac cyypo, fakt sa pozri po nete a najdi si nejake navody, dost ti to pomoze a vela veci je tam uz predom vyriesenych...
Zazil si uz taky telefonat? "Cav Mato, idem si preinstalovat Windows, ako sa dostanem do BIOS-u? A potom co mam robit?"
Inac cyypo, fakt sa pozri po nete a najdi si nejake navody, dost ti to pomoze a vela veci je tam uz predom vyriesenych...
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77