Linux Ubuntu.nejde myš ani klávesnica.
Linux Ubuntu.nejde myš ani klávesnica.
Tak po nainštalovaní win 7 som sa rozhodol doinštalovať si moje ubuntu.no prekvapenie nastalo po skončení inštalácie keď mi v login okne nefungovala ani myš ani klávesnica.skúsil som aj ubuntu 9.04 aj 9.10 a to x64 verzie.neviem čo s tým.stretli ste sa už s niečim takým ?
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Re: Linux Ubuntu.nejde myš ani klávesnica.
skusal si x86?
j skúšal.ale to bolo dávno.veď aj ubu 64 mi fungovalo normálne.vidím 2 dôvody.buď je problém že je to v dual boote s win 7 alebo je chyba v cpu.predtým som mal xp 64 + ubu 64 a intel E5200 a všetko fičalo
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
a ako mas pripojenu mys a klavesnicu
a aka je to klavesnica a myš
a aka je to klavesnica a myš
myš usb klavesnica ps2.skušal som aj myš ps2 aj inú myš aj inú klávesnicu.neviem prečo sa to pokazilo.veď to pred tým vpoho isľo
Edit:už som to vyriešil.stačilo zapojiť hdd do ineho sata portu na doske a už to funguje.tento v ktorom som to mal je nejaký odlišný a v biose mi to disk zobrazovalo ako ide nie ako sata.naneštastie normalne sata porty mi zakrýva grafika takže som si musel upraviť sata kabel.ale hlavne je že už to ide.
Edit:už som to vyriešil.stačilo zapojiť hdd do ineho sata portu na doske a už to funguje.tento v ktorom som to mal je nejaký odlišný a v biose mi to disk zobrazovalo ako ide nie ako sata.naneštastie normalne sata porty mi zakrýva grafika takže som si musel upraviť sata kabel.ale hlavne je že už to ide.