zdravim,
tak novy den a novy problem.
pri bootovani mi rano PC napisalo nieco v zmysle "chyba NTLDR". uz sa mi to raz stalo, tak prve co som spravil, ceknem bios na boot priority.samozrejme zly disk. tak tam idem nastavit ten s winom. no a najprv nesiel zvolit a po restarte ho ani bios nenasiel. potom som to zas vypol, odpojil, zapojil, facha. ale neda mi pokoja, preco sa to mohlo stat?
co moze donutit bios prestavit priority a nenajst hdd? naposledy ked sa mi to stalo tak disk casom chcipol totalne, mam to ocakavat aj teraz? a mimochodom, mohlo by to byt kolisajucim napetim zdroja?
NTLDR chyba
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
NTLDR chyba
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Re: NTLDR chyba
ako prvu banalitu by som cekol baterku na doske ci uz neodchadza ...
- landrower
- Pokročilý používateľ
zvytocne, baterka to nemoze byt, to iste sa mi stalo pred pol rokom, potom bol pokoj... (navyse, ak by bola chyba v baterke, tak hadam aj nastavenia OC by sa posrali... jedine ze by si chcel povedat ze baterka nejakym zazrakom ovplyvnuje len hdd, aj to len 1 z 2 )
Ale z OC si nic nespominal ani z inymi hodnotami .. BTW dost casto sa stava po cler-nuti BIOSU ze cas ostava aj z datumom .. chcel si moznost ..jednu som ti dal ... ak si to podvedomo silou vole nezmenil .. neviem onicom aby sa nieco take samo zmenilo .. a ani som sa stym nestretol ..
pripadne nejake ine nastavenie ohladom radica... umna napriklad ak som mal nastavene poradie diskov a zmenil som ide mod na ahci tak mi to kompletne rozhodilo poradie a musel som to nastavovat znova ..
pripadne nejake ine nastavenie ohladom radica... umna napriklad ak som mal nastavene poradie diskov a zmenil som ide mod na ahci tak mi to kompletne rozhodilo poradie a musel som to nastavovat znova ..
- landrower
- Pokročilý používateľ
no ved, v zasade toto sa mi stalo po tom ako to par dni slo bez problemov... presne preto sa bojim ze chyba bude (zase) v disku
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
vyborny clanok: http://www.quickonlinetips.com/archives ... o-restart/" onclick="window.open(this.href);return false;