Potreboval by som poradiť zvukovku.
Osobne sa ako-tak orientujem len v typických PC zvukovkách (v audiofilských nie).
Takže s EMI shieldom ma napadá len Xonar D2 a Xonar ST, resp. STX. D2 asi nemá 2xstereo out - je 7.1, takže jedine ak by ovládače podporovali priraďovanie výstupov (opravte ma ak sa mýlim!).
Zvukovka - EMI shield, 2xstereo out analog, toslink, do 150€
Re: Zvukovka - EMI shield, 2xstereo out analog, toslink, do 150€
http://www.shop.muzikus.sk/index.php?ma ... s_id=11832" onclick="window.open(this.href);return false;
EMI Shield je podľa mňa viacemenej zbytočnosť
EMI Shield je podľa mňa viacemenej zbytočnosť
Spoiler: ukázať
Re: Zvukovka - EMI shield, 2xstereo out analog, toslink, do 150€
Tak TOTO je za 90€ a ja pozerám po Xonare D2?
Máš s ňou aj nejaké skúsenosti?
Viac by sa hodilo niečo do PCI-E ... od takejto zvukovky očakávam, že mi vydrží ďalších PC zo 5 rokov.
Ale inak, až na rozhranie, presne takúto vec a v takejto cene som hľadal, vďaka TomKocur.
Osobne by mi úplne vyhovovala kvôli PCI-E Xonar STX, priestorový zvuk nevyužívam.
V rámci porovnania STX a Prodigy HiFi 7.1 - u STX je sluchátkový výstup na akékoľvek repro nepoužiteľný, zatiaľ čo u Prodigy sú oba stereo výstupy (2xRCA aj ten na 7.1 expanzii) použiteľné simultánne?
Audiotrak Prodigy HD2 sa dá na Slovensku zohnať?
Máš s ňou aj nejaké skúsenosti?
Viac by sa hodilo niečo do PCI-E ... od takejto zvukovky očakávam, že mi vydrží ďalších PC zo 5 rokov.
Ale inak, až na rozhranie, presne takúto vec a v takejto cene som hľadal, vďaka TomKocur.
Osobne by mi úplne vyhovovala kvôli PCI-E Xonar STX, priestorový zvuk nevyužívam.
V rámci porovnania STX a Prodigy HiFi 7.1 - u STX je sluchátkový výstup na akékoľvek repro nepoužiteľný, zatiaľ čo u Prodigy sú oba stereo výstupy (2xRCA aj ten na 7.1 expanzii) použiteľné simultánne?
Audiotrak Prodigy HD2 sa dá na Slovensku zohnať?