Zdravim,
mam problemy so spustenim nanovo poskladaneho pocitaca a mozno budete ochotny a budete mi
vediet pomoct.
Takze problem spociva v tomto. Mam kupenu novu dosku od Asusu, graficku kartu EAH ATI 5770,
procesor AMD Phenom X4 945 quadcore, mam dva disky IDE, pamat 1 modul 2GB DDR3, Wifi sietova
karta a zdroj Corsair VX450 W.
Vsetky komponenty som pozapajal, ventilatory vsetky funguju, do ATI 5770 som zapojil kabel
zo zdroja pre napajanie PCIe. A teraz spustim pocitac a prebehne POST screen, prejdu asi 3
sekundy a system sa restartuje a takto to ide do okola. Nikam sa nedostanem, iba do Biosu,
ziadny nudzovy rezim nejde. Restart dookla.
Windows XP pise dovod : Nedavno sa udiala hardverova konfiguracia, bol pridany novy hardver
atd atd .....
Pytam sa : moze to byt kvoli slabemu zdroju ? staci 450 W zdroj na to aby utiahol tie
komponenty spolu s ATI 5770?
Dalej este chcem spomenut ze na tych diskoch uz je nainstalovany Windows XP, nie su to nove
ciste disky, (na jednom je XP a druhy je len ako zalohovaci), cize su to disky ktore su
prenesene z ineho pocitaca na tento komplet novy.
Bol by som velmi rad ak by ste mi vedeli niekto poradit lebo si neviem dat rady. Vopred
velmi pekne dakujem.
PROBLEM :450 W zdroj a karta ATI 5770, PC sa stal restartuje
Re: PROBLEM :450 W zdroj a karta ATI 5770, PC sa stal restartuje
vitaj na fore
co tak nainstalovat novy system?
co tak nainstalovat novy system?
Nemoze to byt tym ze stary windows bol nainstalovany pre uplne novu hardverovu konfiguraciu a teraz je v novom prostredi tak nefunguje? dik
je to presne tym
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
ano urcite to je tym predstav si ze by si dal do favorita motor z felicie a nechal tam prevodovku z favorita myslis ze by to slo