Nemá niekto podobny problem ako ja, ze sem tam mys resp. kurzor spomalí? Lepsie povedane robím rychly pohyb napr zo strany na stranu dlhsi cas a sem tam vidim (mam pocit) ze kurzor spomali (na velmi kratku chvilu). Mam chut mys reklamovvat len mam pocit, ze takyto dovod na reklamaciu mi zamietnu. Mys bola brana v progamingshope. Dakujem
EDIT: To sa nikto nestretol s podobným problémom?
Roccat Kone
- petko182
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Dec, 2005, 20:00
Roccat Kone
MB:ASUS P5Q PRO__ CPU:Intel E 5200__VGA:Ati 4870 X2__RAM:2*2 GB A-Data Vitesta extr. edition__HDD:WD 640 GB__PSUnermax Pro 82 625W__CASE:Antec 300__Mouse:Roccat Kone__Keyboard:Logitech wave
Re: Roccat Kone
petko182 napísal:Nemá niekto podobny problem ako ja, ze sem tam mys resp. kurzor spomalí? Lepsie povedane robím rychly pohyb napr zo strany na stranu dlhsi cas a sem tam vidim (mam pocit) ze kurzor spomali (na velmi kratku chvilu). Mam chut mys reklamovvat len mam pocit, ze takyto dovod na reklamaciu mi zamietnu. Mys bola brana v progamingshope. Dakujem
EDIT: To sa nikto nestretol s podobným problémom?
Ahoj,
Ja mam ten isty problem ako Ty. Mal som to uz aj pri myske Razer Diamonback 3G a preto som presiel na Roccat kone v2. Myslel som si ze to je tym ze s mojou razerkou nie je dačo v poriadku ale ked mi to zacalo robit aj pri roccat zacalo mi to poriadne drazdit nervy ! Kamos mi poradil ze mam skusit prehodit iny usb port ze je mozne ze si to vzajomne vadi s klavesnicou (samozrejme len ak mas aj klavesnicu usb). Dalej ak nepomoze vravel ze je to mozno sposobene tym ze windows nestiha spracovavat mnozstvo udajov ktore myska odosiela do pc alebo take nieco ale ze sa s tym este nestretol. Takze ak chces vyriesit tento problem napis mi na icq 390948286 a ked budem nieco vediet tak ti napisem