Stary subwoofer
Stary subwoofer
chcel by som sa spytat ci by sa dal teoreticky pripojiť starý (asi 20-ročny) subwoofer k PC... prvá moznost je moje sucasne repraky + ten stary subwoofer keby to išlo tak by to bolo super, alebo druha moznost repraky co mam pri tom subwooferi, co by bolo dost problematicke... problem je v tom ze ten subwoofer nema normalne konektory ale ako vystupy ma len take droty, je to este uplne stary sposob zapojeniaa vlastne do zosilovaca sa to pripajalo tak ze sa tie droty len pripevnili takym srubovacim mechanizmom... normalne by som sa s tym tak ne.... ale zevraj ked ich kupovali tak staly neskutocne peniaze a fakt su to dost kvalitne repraky s dost dobrym zvukom este aj teraz takze keby sa to dajak dalo pripojit tak by som bol rad
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Stary subwoofer
- pred 20r bol subak maximalne na koncertoch na stadionoch....
- ten typ pripojenia (kabel samotny) nieje stary, ale je to len lacnejsi system riesenia pripojenia
- bez zosilovaca to priamo k PC nenapojis, a ak by si aj, tak to bude hrat velmi slabo
- ten typ pripojenia (kabel samotny) nieje stary, ale je to len lacnejsi system riesenia pripojenia
- bez zosilovaca to priamo k PC nenapojis, a ak by si aj, tak to bude hrat velmi slabo
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- ak je aj 20r stary moze to byt kvalitny kusok, pokial je membrana OK nevidim ziadny problem...
- problem bude v tom ze asi nemas zosilovac, ten si budes musiet zaobstarat, ptinajhorcom sa da v bazare zohnat autozosilovac
- zapojis a ficis
- posli foto! nech sa kukneme co to vlastne mas za zazrak!
T.
- problem bude v tom ze asi nemas zosilovac, ten si budes musiet zaobstarat, ptinajhorcom sa da v bazare zohnat autozosilovac
- zapojis a ficis
- posli foto! nech sa kukneme co to vlastne mas za zazrak!
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
no zosilovac mam k nemu len problem je v tom ze v okoli pocitaca na neho nemam miesto...
to Shiro: ten subwoofer je starsi ako ja takze musi mat minimalne 18 rokov tak neviem o com tu tocis
idem urobit dajaky fotky aj skusim pohladat ci nemame dajake papiere od neho ze by som zistil co to vlastne mam doma
a ešte mam jednu otazku... jak pripojim tie droty do mojej zvukovky co mam v pc?
to Shiro: ten subwoofer je starsi ako ja takze musi mat minimalne 18 rokov tak neviem o com tu tocis
idem urobit dajaky fotky aj skusim pohladat ci nemame dajake papiere od neho ze by som zistil co to vlastne mam doma
a ešte mam jednu otazku... jak pripojim tie droty do mojej zvukovky co mam v pc?
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
tocim tu o tom, ze vyroba subwooferov k PC, domace kina a podobne hracky kde sa vyskytuje subak je zalezitost poslednych cca 7r.gamer222 napísal: to Shiro: ten subwoofer je starsi ako ja takze musi mat minimalne 18 rokov tak neviem o com tu tocis
Pred 18-20r boli subaky obrovske krabice a pouzivali sa na ozvucenie stadionov...nakolko vtedy neboli na to ani poriadne repraky.
O nejakom subaku na doma si mohol len snivat. A ak aj, tak to bol obycajny basak.
naspajkujes si ich do jack konektora a ten tam strcis.gamer222 napísal:jak pripojim tie droty do mojej zvukovky co mam v pc?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
radiť tu auto zosilňovače a potom pripájanie niekoľko ohmového reproduktora na výstup zvukovky ktorý je prispôsobený na rádovo vyššie odpory (sluchátka) je fakt pecka
bez zosiku sa ani nesnaž. v najlepšom prípade to pôjde tichúčko a v horšom odpečeš aj zvukovku
bez zosiku sa ani nesnaž. v najlepšom prípade to pôjde tichúčko a v horšom odpečeš aj zvukovku
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
odfot to!... inak problem by som v tom nevidel... pokial myslis droty od subwoofera k zosilovacu... tak to nieje stary sposob... a netvrdil by som ze je lacnejsi ako ine... ale je najkompatibilnejsi (narozdiel od chinch konektora pre satelity u mnohych 2.1/5.1 systemov)
teda pokial mas subik a zosilovac... tak nevidim ziadny problem pripojit to na PC akurat vyhybku no .. ale takto poviem ak nevies ani napajkovat kabliky na jack... tak sa na to vyser...
teda pokial mas subik a zosilovac... tak nevidim ziadny problem pripojit to na PC akurat vyhybku no .. ale takto poviem ak nevies ani napajkovat kabliky na jack... tak sa na to vyser...