instalacia programov do HTC
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
instalacia programov do HTC
chcem sa spytat nakolko v manuale nic neni uzitocne...
ak si stiahnem nejaky program do HTC TD2,do akej zlozky ho mam nakopirovat ,resp ma zaujima ako pustim instalaciu ,resp to nainstalujem,lebo ako kukam tak kukam neviem na to prist,nakolko maloktore ma .exe napr...dakujem som celkom v tom este strateny
a druha otazka ci sa da vypnut touchflo,a keby ste mi napisali cestu
ak si stiahnem nejaky program do HTC TD2,do akej zlozky ho mam nakopirovat ,resp ma zaujima ako pustim instalaciu ,resp to nainstalujem,lebo ako kukam tak kukam neviem na to prist,nakolko maloktore ma .exe napr...dakujem som celkom v tom este strateny
a druha otazka ci sa da vypnut touchflo,a keby ste mi napisali cestu
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: instalacia programov do HTC
1) instaluju sa .cab subory, a ja som aplikacie zvykol stahovat na SD kartu a instalovat do internej pamate (ale nemal som vela programov)
2) TouchFlo vypnes v nastaveniach (ja mam WM6.1, takze ti poviem kde je to v tejto verzii WM) - Start>Settings, Today, Ite4ms, odskrtnes TouchFLO 3D.
2) TouchFlo vypnes v nastaveniach (ja mam WM6.1, takze ti poviem kde je to v tejto verzii WM) - Start>Settings, Today, Ite4ms, odskrtnes TouchFLO 3D.
-
- Pokročilý používateľ
ide mi o to ,ze neviem ako pustit tu instalaciu cab suborov
inak mam uZ WM6.5 ale bohuzial ked dam start-settings- tam tam uz today nemam ziadne ,je tam (sync data,sound,wallpaper,commun,customize tab,my contact car,mail setup,location,g senzor,about).... dalsia vec ,ze daval som si soft reset,a zmenil sa mi jazyk na anglicky,tiez kde by sa to dalo nastavit:(
inak mam uZ WM6.5 ale bohuzial ked dam start-settings- tam tam uz today nemam ziadne ,je tam (sync data,sound,wallpaper,commun,customize tab,my contact car,mail setup,location,g senzor,about).... dalsia vec ,ze daval som si soft reset,a zmenil sa mi jazyk na anglicky,tiez kde by sa to dalo nastavit:(
-
- Moderátor
Je mozne, ze mas originalnu anglicku verziu a povodny majitel si slovencinu nejak doinstaloval ? Normalne by sa ti totiz v ramci inicializacneho procesu mal spustit instalator jazykovej verzie. Ak mas telefon so spravnym seriovym cislom, tak mozes skusit kuknut sem :
http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalaciu CAB suborov spustis tak, ze si subor v spravcovi suborov na telefone najdes a das dvojklik nan. Alebo po stiahnuti CAB suboru z netu das v browseri dany subor otvorit.
http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalaciu CAB suborov spustis tak, ze si subor v spravcovi suborov na telefone najdes a das dvojklik nan. Alebo po stiahnuti CAB suboru z netu das v browseri dany subor otvorit.
-
- Pokročilý používateľ
a ktory je cab subor? lebo ako typ suboru vo windowse mi ukazuje "subor 1036" napr som uz strateny ako ide mi hlavne o instalaciu programov ako icq a pod.jedine sa mi podaril instalovat skype,ktory mal windowsacku instalacku a potom sa ukazal vo windows mobile device manager a tam sa to instalovalo:(
-
- Moderátor
WTF ? Neviem odkial alebo co stahujes, ale jednoducho instalacky pre Windows Mobile su subory s priponou .cab. Nic viac, nic menej.
-
- Pokročilý používateľ
priamo z http://www.icq.com" onclick="window.open(this.href);return false;
chod si dat studenu sprchu lebo asi spis. vsak si stiahni ICQ mobile pre WIN MOBILE! Jeden instalacny cab subor.
http://pr.atwola.com/promoclk/100024888 ... ile-US.cab
mal si si ty radsej Hero kupit
http://pr.atwola.com/promoclk/100024888 ... ile-US.cab
mal si si ty radsej Hero kupit
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Touch flow 3d off: start > settings > menu > all settings > today > items > daj prec fajku zpred Htc sense/touch flow / touch 3d a potom daj OK
Pc: Ryzen 5 7600 + Noctua U12A, Gigabyte B650M GAMING X AX, Kingston FURY 32 GB KIT DDR5 6 000 MHz CL32 Renegade, Nvidia RTX 4080 Super FE, SSD Samsung 960 EVO 1TB, Inter-Tech IM-1 Pocket + Asus LOKI 1000W + Gigabyte M28U, Win 11, CZC Trickstster, Keychron Q1Pro, FiiO E07K Andes + BOSE QC35 / Shure SRH 840 / Philips Fidelio X2HR / Sennheiser IE 80 + Qnap 251 - 8G
-
- Pokročilý používateľ
mne to tam uplne volaky iny subor stahovalo !!! nejaky rar program uplne mimo.jaj ,dikes
za malicko
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438