Stalo sa mi že som kúpil mobil. Bol pokazený. Mal som ešte 12 dní do vrátenia. Išiel som mobil vrátiť a povedali že nemôžem lebo už mi potvrdili záručný list.
Kupil som tam raz kavovar za nejakych 4tis. SK a nefungoval ako mal. Reklamoval som, "akoze" opravili. Skusal som v obchode bez kavy, vyzeralo ze ide. Doma som zistil ze neide. Dalsia reklamacia uz bola neuspesna a tak mam zopar rokov doma nieco co nemam srdce vyhodit. Ked uz to tu pisem tak ho asi predsa len vyhodim do kosa.
Druha reklamacia bola na USB kluc ktory po 3m prestal fungovat. Reklamaciu uznali a peniaze vratili.
Co sa mi pacilo vzdy... je ich klubova ci aka karta to je. Ked clovek kupuje veci co sa financne oplatia tak si nazbiera nejake bodiky za ktore sa da potom nakupovat. Nie je to vela ale rychlovarnu kanvicu som za to kupil.
niekedy predajca nie je velmi skuseny a rozprava odveci no casto tam nakupujem velke veci-pracka, sporak... dovoz je fajn a tiez ta karta, ked som nakupil za 30K bolo tam nieco ako 2K mam pocit, z toho som si nakupil dorbonosti, fajn pristup k zakaznikovy. reklamoval som USB, pohode secko.
Včera som tam bol dať na RMA konzolu (Xbox s klasickým RROD) tak som zvedavý čo s tým spravia. Predpokladám, že na 29. deň mi zavolajú nech si pre to prídem..
Preberal to tam nejaký neprítomný típek, "skontroloval" či je pri ňom všetko príslušenstvo, pričom sa tváril veľmi vážne, ako vie čo tam má byť a ani si nevšimol, že som tam zabudol dať composite kábel (keďže používam HDMI, tak je niekde zapadnutý)
Čosi strašné tieto obchody (NAY, DATART atp.).
zo zaciatku perfis skusenosti, na sluchatkach odrthnuty kablik (nie mojou vinou, proste sa to opotrebovalo), sluchatka vymene za sice iny model (ten moj uz nemali) ale vymene. ALE! Po case na vymenenych sluchatkach rovnaky problem. Prisiel som a tentoraz mi rovno povedali, ze to je mechanicke poskodenie, RMA by mi aj tak neuznali. Boli to sluchatka Koss s dozivotnou zarukou, teda tie povodne boli. Tak som sa spytal ci mozem to skusit cez ten Koss, oni ze hej, ze na krabici je nalepka pre registraciu. Prisiel som domov, kukol krabicu a co tam bolo? VELKE NIC! Takze tu ma sklamali ale inak par drobnosti som u nich aj potom kupil, ta karta je fajn vec celkom.
som len nedočkavý, no mňa to zarazilo..už včera prišla smska, že dnes mi doručia balík..ja že ok, super...no len dnes ma 7:14 budí kuriér s tým, (túto časť mám najradšej - má šťavu) že či budem o 11tej doma
ďakujem pekne za taký telefonát ráno - čakal som, že povie, že najneskôr o 20 minút je dole
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305