- konecne sa vratilo 4:3!!!
- ale jedno je iste, CHCEM TO! (ako spravny milovnik Tablet PC)

Viac Foto tu: http://www.engadget.com/2010/01/27/live ... on-event/1" onclick="window.open(this.href);return false;
T.

Osobne si myslim, ze to nebude prepadak roka, preda sa ich strasne vela!nManJofo napísal: -nema USB - pravda - zavada!!!, ale USB kluc a HDD sa da pripijit cez wifi (do doutra), tak to robim aj na mojom sucasnom tablete
-nepodporuje multitasking - naco ti je c citacke novin a emailou multitaskyng? - ak chcem multitasking zapnem si notebok
-nepodporuje flash - pravda - vazna zavada!!!
-nema webkameru - naco ti je c citacke novin a emailou kamera? - ak chcem kameru zapnem si notebok
-nema citacku kariet - mam citacku kariet v mojom tablete ale ani raz som ju nepouzil
-iny soft, okrem toho z Apple App Store, nepodporuje - to mi nevadi, nehladam plnohodnotne PC, chcem si citat noviny, chodit na forum, pozriet online TV program
-stoji to NECHUTNE vela - EE, stoji to ako lacny notebok, predajna cena mojho prveho tabletu v 2004 bola skoro 70000SKK teras aktualny tablet ad HP nestoji omoc menej.... Komu je to vela nech si kupi Netbook s Atomom.