Windows 7 skusenosti po 4 dnoch... bohuzial zle!

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
mirrozv
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 04. Aug, 2006, 02:00

Windows 7 skusenosti po 4 dnoch... bohuzial zle!

Príspevok od používateľa mirrozv »

Ahojte...
ako uz z názvu vyplýva... presiel som po niekolkych rokoch konečne na novy OP Windows 7...
instalacia... v poriadku... prvý den pouzivania dá sa povedať, ze v poriadku...
hneď ako prvá chyba bola flash... systém si niekoľkokrát pýtal inštaláciu flashu i keď si ju uz predtým sam nainštaloval...
dovod instalacie flashu bolo icq(reklamy)... a samozrejme webove stranky...
dalsia druha vec ktoru som spozoroval bola... ked som si tam napchal QIP a chcel som si dat hitoriu z predosleho OP... s tou historiou sa skratka nedalo hybat... nemohol som z nej nic vymazat... to som vyriesil pridelenim administratorskych prav pre cely priecinok.
instalacia dalsich programov prebehla dobre... ale potom sa to zasa zacalo opakovat... proste som napr nainstaloval STEAM a hned po restarte sa instaloval znovu... dokonca v niektorych softoch ked som pomenil nastavenie... sa po restarte dalo do povodneho stavu... a menil som to znovu... potom si to uz zapamatal...
co sa tyka ovladacov... system nainstaloval sam... akurat som chcel dat od grafiky novsie... a to mi uz zblzblo cele... nvidia control panel sa neda otvorit pise ze driver mam preinstalovat... a ked preinstalujem... stale to iste... zvuk a aj chipset, wifi vsetko ide...

dalej aplikacie
do steamu som hodil CSko hned prva vec bola... ze mi obraz zuzilo zhora aj zdola i ked som nic nemenil... a ked som v konzole tak sa do nej neda nic napisat lebo ma v momente vyhodi do hry... ziadne graficke nastavenia... sranda je ze CSko uz ide "zrazu" normalne(okrem konzoli, normalne ide len obraz)... ale vo vsetkych ostatnych hrach mam zuzeny obraz zhora a zdola...

prave vcera a dnes mi zase zacalo vypynat siet alebo net... len tak zrazu... a pise ze predvolena brana nieje dostupna... neviem cim to vsetkym je ale cakal som... ze to bude bezproblemove...

ako riesenie pristupu k suborom... teda aby to frcalo... si myslim ze treba ponastavovat diskom plne prava... len potom mi zase vypisuje ze to moze cele vypnut... a este by mozno bolo dobre vypnut UAC...

Dost som z toho sklamany... a kedze na PC pracujem kazdy den niekolko hodin... a vyuzivame ho cela rodina... asi budem musiet opat prejst na XP lebo takto som si to na sedmicke nepredstavoval...

vyhody sedmicky su asi ze je naozaj pekna... myslim si ze je aj rychlejsia i ked mozno to bude tym ze je cerstva instalacia... a DX10/11
zial tych nevyhod bude viacej :( chcel by som vas poprosit... ak by ste vedeli ako poriesit horeuvedene problemy... aby ste mi to sem napisali. som ochotny to nainstalovat vsetko este raz ak to ma fungovat uz normalne... co sa tyka sedmicky mam verziu od DIE s aktualizaciami z decembra 2009...

vdaka
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: Windows 7 skusenosti po 4 dnoch... bohuzial zle!

Príspevok od používateľa Snake »

mirrozv napísal:co sa tyka sedmicky mam verziu od DIE s aktualizaciami z decembra 2009...

vdaka
tak si ju láskavo kúp, a nepoužívaj zasrate zwarezené operačné systémy, a nebudeš mať takéto problémy (a nebudeš si tu vylievať srdce za tebou spôsobené problémy).

nemáš zač

LOCK

.

Návrat na "Operačné Systémy"